Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş Kulübü, Cumhuriyet'in 100. yılını etkinliklerle kutluyor

Beşiktaş Kulübü, Cumhuriyet'in Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından ilan edilişinin 100. yılını, etkinliklerle kutluyor.

ABONE OL
Ali DANAŞ - İSTANBUL, (DHA)

Siyah beyazlı yöneticiler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, annesi Zübeyde Hanım ve kız kardeşi Makbule Hanım'ın bir dönem konakladığı Akaretler 76 numaralı evin önünde bir araya geldi.

Yöneticiler Emre Kocadağ, Mehtap Ferah, Seyit Ateş ve Umut Şenol, sporcularla birlikte evin kapısına çelenk koyarak poz verdiler ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılını kutladılar.

Genel sekreter Mehtap Ferah, törende yaptığı konuşmada, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Beşiktaşlı olması bizim için her zaman gurur vesilesi olmuştur. Atatürk'ün görevleri icabı sık sık İstanbul dışına çıktığı günlerde annesi ile kız kardeşini, komşusu siyah-beyazlı sporculara ve kiracılara emanet etmesi bizim için gurur kaynağıdır. En büyük Beşiktaşlı Ulu Önder'imiz Atatürk'ün Akaretler 76 numarada tutuşturduğu Cumhuriyet ve devrim ateşi ilelebet yolumuza ışık olacaktır" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. 12'nci Corendon Run To Sky Yarışları başladı
  2. Yüksel Yıldırım: Bir gün mutlaka Şampiyonlar Ligi müziğini çaldıracağız
  3. Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar: Aynı disiplin ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz
  4. Bodrum’da su jeti, flyboard ve motosurf yarışları nefes kesti
  5. Üniversiteler Arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası başladı
  6. Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final Four’da
  7. Fenerbahçe kafilesi Konya'da
  8. Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri’nde başladı
  9. Fenerbahçe 2000 Derneği'nden Aziz Yıldırım'a tam destek
  10. Aziz Yıldırım: Gelin geçmişte yaşanan kırgınlıkları bir kenara koyalım

© Copyright 2026

DHA