Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı seyircisiz olarak Macaristan’da oynanacak

Beşiktaş Kulübü, UEFA Avrupa Ligi’nin 5’inci haftasında 28 Kasım Perşembe günü Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacakları maçın Macaristan’ın Debrecen kentindeki Nagyerdei Stadyumu’nda oynanacağını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv UEFA Avrupa Ligi müsabakasının kulübümüzün UEFA ve UEFA’ya bağlı ülke federasyonları ve yerel makamlar ile yaptığı görüşmeler neticesinde ev sahipliği yapmayı kabul eden tek ülke olan Macaristan’ın Debrecen kentinde oynanmasına karar verilmiştir.

Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçının seyircili olarak oynanması hususunda Macaristan yerel makamları ile anlaşmaya varılmış olsa da Macaristan yerel yetkilileri, Ajax-Maccabi Tel Aviv maçında yaşanan olayları gerekçe göstererek bugün müsabakanın seyircisiz olarak oynanmasına karar vermiştir.

Beşiktaş – Maccabi Tel Aviv UEFA Avrupa Ligi müsabakası, 28 Kasım 2024 tarihinde Macaristan Debrecen Nagyerdei Stadyumu’nda taraftarlara kapalı olarak oynanacaktır.

Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına taraftarlarımızdan söz konusu müsabaka ile ilgili olarak seyahat programı yapmamalarını önemle rica ederiz.”

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor
  2. TFF Futbol Gelişim Direktörü Emrah Bayraktar D-Smart’ın konuğu oldu
  3. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  4. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken
  5. Fuat Göktaş: Amacımız Türk futboluna kalite getirmek
  6. Türkiye Kupası’nda grup eşleşmeleri belli oldu
  7. Fenerbahçe, Rams Başakşehir FK maçına hazır
  8. Göztepe ve Manisa FK'dan 4 futbolcu gözaltında
  9. TEXACO Team AMS, Türkiye pistlerindeki tüm şampiyonlukları kazandı
  10. Umut Camkıran, 17 maçta 17 nakavtlı Hırvat boksör Pesut’a karşı ringe çıkacak

© Copyright 2025

DHA