Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş'ın Eyüpspor maçı hazırlıklarını siyah-beyazlı yöneticiler takip etti

Beşiktaş, Süper Lig’in 6'ncı haftasında Eyüpspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, minyatür kale çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlıların antrenmanını İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal, Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aslan, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Danışmanı Bradley Howard Friedel takip etti.

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından 20 Eylül Cuma günü saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor - Trabzonspor maçının ardından
  2. Trabzonspor’dan takım otobüsüne taşlı saldırıya açıklama
  3. THF’nin kuruluşunun 50’nci yılı Ankara’da kutlandı
  4. Samsunspor - Trabzonspor: 0-3
  5. Serdal Adalı: Dolmabahçe’de yine omuz omuza duralım
  6. Beşiktaş, Alanyaspor maçına hazır
  7. Trabzonspor’un takım otobüsüne saldırı anları kamerada
  8. Galatasaray kafilesi, Rize’de
  9. Zecorner Kayserispor, Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam etti
  10. Trabzonspor’dan Samsun'daki taşlı saldırı sonrası açıklama

© Copyright 2026

DHA