Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş'ta Çebi, Adalı ve Arat oyunu kullandı

Beşiktaş Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat'nın yanı sıra mevcut başkan Ahmet Nur Çebi oyunu kullandı.

ABONE OL
Metin ARSLANCAN - Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA) -

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde siyah-beyazlı kulüp 35’inci başkanını seçiyor. Başkan adayları Serdal Adalı 8 numaralı; Hasan Arat ise 4 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Öte yandan başkan Ahmet Nur Çebi ise 3 numaralı sandıkta oy kullanma işlemini yaptı.

HASAN ARAT: BEŞİKTAŞ BUNDAN SONRA BURADA KONGRE YAPMAYI HAK ETMİYOR

Oyunu 4’üncü sandıkta kullanan Hasan Arat, şu açıklamaları yaptı:

“Camiamıza hayırlı olsun. Biraz önce Serdal Bey ve divan kurulu başkanımızla toplantı yaptık. Dışarıda kalan arkadaşlarımızın da oy kullanmalarını sağlayacaklar. 10 bin 800’ü geçtik. Biz 12 binleri geçeceğini düşünüyoruz. Bu Beşiktaş için önemli bir şeydir. Beşiktaş bundan sonra burada (BJK Emlakjet Spor Kompleksi) kongre yapmayı hak etmiyor. Beşiktaş çok büyük bir camia. Çok büyük bir yerde yapacak ve bu düzensizlikler bitecek. Bu yüzden bir değişim diyoruz. Beşiktaşımıza hayırlı olsun.”

SERDAL ADALI: HER ŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN

Oy kullanma işlemini 8’inci sandıkta gerçekleştiren Serdal Adalı, “Beşiktaş için hayırlı uğurlu olsun. Hakkımızda hayırlısı. Her şey Beşiktaş için” dedi.

Diğer Haberler

  1. A Erkek Basketbol Takımı’nın Litvanya ve İzlanda maçlarının aday kadrosu belli oldu
  2. Türkiye, U17 Dünya Şampiyonası’nda çeyrek finalde
  3. Russell Westbrook basketbolu bıraktığını açıkladı
  4. UEFA Süper Kupa'nın sahibi Paris Saint-Germain
  5. Dursun Özbek: İki alkış alayım diye Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmayacağım
  6. Romelu Lukaku, Fenerbahçe için İstanbul’da
  7. Dusan Vlahovic, İstanbul’a geldi
  8. Metro Holding Kayserispor Teknik Direktörü Atila Gerin: Çok güçlü bir kadro oluşacak
  9. Arca Çorum FK, Fildişili Mohamed Diomande’yi kadrosuna kattı
  10. Bakan Bak, COP31 Gençlik İklim İdeathonu başvurularının başladığını açıkladı

© Copyright 2026

DHA