Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş’ta Çebi dönemi ibra edilmedi, Arat dönemi ise ibra edildi

Beşiktaş'ta eski başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerinin 01.06.2023 - 03.12.2023 dönemine ait faaliyetleri, mali ve idari açıdan ibra edilmedi. Mevcut başkan Hasan Arat ve yönetimi ise 03.12.2023 - 31.05.2024 tarihleri arasındaki faaliyetleri idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi.

ABONE OL
Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA)-

Beşiktaş Kulübü’nün 01.06.2023 - 31.05.2024 dönemi Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda yapıldı. Düzenlenen toplantıda Ahmet Nur Çebi başkanlığında 1 Haziran - 3 Aralık 2023 tarihlerinde görev yapan yönetim kurulunun faaliyetleri idari ve mali yönden ibraya sunuldu. Çebi yönetimi, mali ve idari açıdan ibra edilmedi. Hasan Arat başkanlığındaki yönetim kurulu ise 3 Aralık 2023 - 31 Mayıs 2024 arasındaki faaliyetlerinden dolayı ibra edildi.

Oylamanın ardından eski başkan Ahmet Nur Çebi salonu terk ederken, mevcut başkan Hasan Arat ise açıklamalarda bulundu. İbradan dolayı teşekkürlerini ileten Arat, “Bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma duyduğunuz güven ile ibradan dolayı tüm arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu coşkunuz yarın akşam da devam eder. Maçımız mutlu şekilde sona erer" diye konuştu.







Diğer Haberler

  1. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Bakan Bak’ın VAR merkezi ziyaretine ilişkin açıklama
  2. Bursaspor'da camiaya şampiyonluk mesajı verildi
  3. Zecorner Kayserispor, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı
  4. Gebze’de çifte şampiyonluk coşkusu
  5. Aliağa Petkimspor - Peristeri: 85-87
  6. Selçuk İnan: Gaziantep iyi oyuncuları olan bir takım
  7. Altınordu’da Yusuf Şimşek imzayı attı
  8. Kayserispor, teknik direktör Radomir Djalovic ile ayrılık kararı aldı
  9. Fenerbahçeli taraftar domates kasalarının üzerine 'N'Golo Kante' yazdırdı
  10. Dursun Özbek: Sanki birileri, düğmeye basmış

© Copyright 2026

DHA