Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş’ta gelenekselleşen bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Beşiktaş Kulübü’nde Kurban Bayramı dolayısıyla yönetim kurulu üyeleri ve ile taraftarlar, bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Tüpraş Stadyumu'ndaki tarihi kapı girişinde bulunan Antre1903'te gerçekleştirilen törene; 2’nci Başkan Hakan Daltaban, Asbaşkan Murat Kılıç, Genel Sekreter Uğur Fora ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra taraftarlar da yer aldı.

ABONE OL
ALİ DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)-

Törende açıklamalarda bulunan Beşiktaş 2’nci Başkanı Hakan Daltaban, "Bizim çok büyük, geniş ve kutsal bir ailemiz var. Dünyanın her yerinde ortak duyguları yaşadığımız, aynı anda üzüldüğümüz, aynı anda sevindiğimiz, aynı anda öfkelendiğimiz ve hiç vazgeçemediğimiz bir duyguyu temsil eden ruhun şemsiyesi altında çok büyük bir ailemiz var. İlk sene de kutlandığını farz edersek 123 yıllık bir camiada sanıyorum bu 124’üncü Kurban Bayramı. Çok mutluyuz, Allah bize bu günleri tekrar nasip etti. Bu büyük ailenin bir neferi olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Hizmet etmek ayrı bir onur, ondan dolayı da çok mutluyuz. Bu güzel kutsal bayramlaşma töreni için ayaklarınıza sağlık. Allah bize nicelerini nasip eder inşallah. Öncelikle armasını taşıdığımız o yüksek, o yüce ruhun temsili altında birlik ve beraberlik içinde olmayı inşallah başarırız. Gerçekten çok önemli bir kültürün, mirasın evlatlarıyız. Allah, inşallah bize aynı mirası, evlatlarımıza o duruşla birlikte bırakmayı nasip eder. Bütün Beşiktaş ailemin bayramını en içten dileklerimle başkanımız ve yönetim kurulumuz adına kutluyorum" ifadelerini kullandı.

2’nci Başkan Hakan Daltaban ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra üyeler ve taraftarlarla bayramlaşıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş, Almanya’dan galibiyetle dönüyor
  2. Fenerbahçe Tarfin - Partizan: 74-65
  3. KuPS Kuopio- Trabzonspor: 2-4
  4. TSG 1899 Hoffenheim - Beşiktaş maçından notlar
  5. Eski TFF Başkanı Erdoğan Ünver hayatını kaybetti
  6. Samsunspor anlaştığı Nenad Bjelica ile imza töreni düzenledi
  7. İngiliz atlet bin 700 kilometreyi 37 günde koşarak Kapadokya'ya ulaştı
  8. A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda Andrea Mazzon ile yollar ayrıldı
  9. Trabzonspor - Beşiktaş maçını Cihan Aydın yönetecek
  10. Taşucu, uluslararası ‘Ruhun Yelkenleri’ yarışına ev sahipliği yapacak

© Copyright 2026

DHA