Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş'ta sağlık kontrolleriyle atletik performans testleri sürüyor

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sağlık kontrolleriyle atletik performans testleri devam ediyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre yeni sezon hazırlıklarına dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayan siyah-beyazlılarda sporcuların ikinci grubu bu sabah sağlık ekibi tarafından; esneklik, kuvvet, performans ve dayanıklılık testinden geçirildi.

Siyah-beyazlılarda Gabriel Paulista, Emrecan Uzunhan, Bakhtiyor Zainutdinov, Jean Onana, Emir Yaşar, Alexander Chamberlain, Göktuğ Baytekin, Amir Hadziahmetovic, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Onur Bulut, Gedson Fernandes, Valentin Rosier, Kerem Atakan Kesgin, Ajdin Hasic, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Bulut, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan oyuncular; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Diğer Haberler

  1. UEFA Süper Kupa'nın sahibi Paris Saint-Germain
  2. Dursun Özbek: İki alkış alayım diye Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmayacağım
  3. Romelu Lukaku, Fenerbahçe için İstanbul’da
  4. Dusan Vlahovic, İstanbul’a geldi
  5. Metro Holding Kayserispor Teknik Direktörü Atila Gerin: Çok güçlü bir kadro oluşacak
  6. Arca Çorum FK, Fildişili Mohamed Diomande’yi kadrosuna kattı
  7. Bakan Bak, COP31 Gençlik İklim İdeathonu başvurularının başladığını açıkladı
  8. Fenerbahçe, Romelu Lukaku’nun transferini duyurdu
  9. Beşiktaş, Dusan Vlahovic’i açıkladı
  10. QNB Türkiye Padel Şampiyonası’nda kazananlar belli oldu

© Copyright 2026

DHA