Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş'ta transfer gündemi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Bad Erlach bölgesinde sürdüren Beşiktaş, kampın 3'üncü gününde tempoyu düşürdü. Hazırlıklarına 28 Haziran’da İstanbul’da başlayan ve hiç ara vermeyen Solskjaer, futbolcuların temposundan oldukça memnun olduğu için dünkü son idmanı salona alıp, bugünkü idman sayısını da 1’e düşürdü.

ABONE OL
Ali DANAŞ / AVUSTURYA,(DHA)-

Beşiktaş’ta yeni transfer Tammy Abraham’ın kampa katılması beklenirken, şartlarda anlaşılan ve Napoli ile görüşmelerde de sona gelinen Cajuste’nin İstanbul’a gelmesi de an meselesi.

ORKUN KÖKÇÜ TRANSFERİ SONUNA KADAR ZORLANACAK

Siyah-beyazlılar diğer bölgeler için de transfer çalışmalarını da yürütmeye devam ediyor. Amerika’daki FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage ile kavga ettikten sonra takımdan ayrılmayı kafasına koyan Orkun Kökçü için nabız yoklayan Beşiktaş, bonservisinin çok yüksek olmasından dolayı kiralama şartlarını sonuna kadar zorlayacak. Orkun'a Avrupa'nın önemli kulüplerinin de ilgisi bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Orkun'un transferi için şartlarını sonuna kadar zorlayacak.

SAĞ BEK İÇİN KYLE WALKERS PETERS İLE BİR GÖRÜŞME DAHA VAR

Siyah-beyazlılar sağ bek için de bir süredir temas halinde olduğu Kyle Walker Peters ile anlaşma sağlamak için zemin yokluyor. Oyuncuya şartları sunan başkan Serdal Adalı, İngiltere Premier Lig’den talipleri olan 28 yaşındaki sağ bek ile bir kez daha görüşecek ve transferi bitirmeye çalışacak.

NORVEÇ’TEN GULLİKSEN İDDİASI

Öte yandan Norveç’ten Beşiktaş için bir transfer iddiası gündeme geldi. İsveç ekiplerinden Djurgarden’da forma giyen 21 yaşındaki Tobias Gulliksen'in, teknik direktör Solskjaer’in isteği doğrultusunda Beşiktaş’a transfer edilmek istendiği ve Norveç’te transfer sezonunun başlamasıyla bu işin ciddiye bineceği iddialar arasında.

AL MUSRATİ VEYA HADZİAHMETOVİÇ'TEN BİRİ GÖNDERİLECEK

Cajuste'nin resmi imzayı atması durumunda, 6 numarada oynayan oyuncu sayısının 3'e çıkacak olması, Al-Musrati ve Hadziahmetovic'ten birinin mutlaka gönderilmesi anlamını da taşıyor. Aslında iki futbolcu da Solskjaer’in planları arasında yer almıyor. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'in satışı veya kiralanması konusunda çok fazla istekli görünmüyor ve bu futbolcunun gönderilmesi ikinci planda. Ancak Al Musrati için durum öyle değil ve yönetim tüm tekliflere açık. Siyah-beyazlılar, 12 milyon Euro bonservis ödenen Musrati'yi kesinlikle bedava göndermeyi düşünmüyor ve bu rakama yakın bir bonservis beklentisi içinde.



Diğer Haberler

  1. Beşiktaş’tan Tammy Abraham açıklaması
  2. Sergen Yalçın: Kendi planlamamızdaki oyuncuları alamazsak kesinlikle oyuncu almayacağız
  3. Recep Uçar: Maçın hakkı beraberlikti
  4. Beşiktaş - Çaykur Rizespor: 1-0
  5. Fenerbahçe’de Ederson ve Duran’a ‘noel’ izni
  6. Trabzonspor -Fenerbahçe Beko: 99-73
  7. J/70 BRICS Yelken Şampiyonası 2025'in ilk günü tamamlandı
  8. Göztepeli Dennis Sevilla radarında
  9. Orhan Ak: Kulübün çok ciddi maddi ve manevi sorunları var
  10. Domenico Tedesco: Ben şu anda gördüğümüz Fenerbahçe'den çok mutluyum

© Copyright 2025

DHA