Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması

Beşiktaş, Haziran ayında sözleşme yenilediği ve serbest kalma maddesi 4.5 milyon Euro olduğu ortaya çıkan Emirhan İlkhan ile ilgili resmi internet sitesinden üzerinden bir açıklama yayınladı. Genç futbolcu için transfer tekliflerinin geldiği ancak Emirhan ile kulüpte kalması yönünde görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde: 

"Yeni sezon öncesi Teknik Direktörümüz ile ilgili yanlı ve art niyetli haberlerin ardından şimdi de futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili yanlı ve kasıtlı haberlerden dolayı bir açıklama daha yapmak zorunluluğu doğmuştur. Futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili transfer teklifi gelmiştir. Yönetim Kurulumuzun futbolcunun takımda kalması yönünde isteği ve tutumu vardır. Futbolcumuzla Kulübümüzde kalması yönünde ısrarlı görüşmelerimiz devam etmektedir. Bundan sonra yapılacak transfer görüşmeleri de bu çerçevede yürütülecektir.

Kulübümüz için en doğrusunu yapmak için çalışırken, kötü niyetli ve şahsi hesapları olan kişilerin sosyal medyada yaratmaya çalıştığı sözde fırtınaya aklıselim Beşiktaşlıların itibar etmediğini biliyoruz. Bu tarz tavır ve tutumlar, bizi Beşiktaş’a en doğru şekilde hizmet etme kararlılığından alıkoyamaz. Birlik Beraberlik Sezonu ilan ettiğimiz yeni sezon öncesi bu kötü niyetli ve provokatif amaçlı kişilere en doğru cevabı takımımıza destek olarak vermek üzere taraftarlarımızı bu akşam Vodafone Park’a sezon açılış maçımıza bekliyoruz."

Diğer Haberler

  1. Karşıyaka – Beşiktaş GAİN: 73-86
  2. Gençlerbirliği-Fatih Karagümrük maçının ardından
  3. Gençlerbirliği-Fatih Karagümrük: 3-0
  4. Göztepe – Beşiktaş voleybol maçı olaylı başladı
  5. Hakkarigücü kadın takımı, Yüksekova Spor'a 1-0 mağlup oldu
  6. Fenerbahçe ArsaVev - Galatasaray GAİN: 1-0
  7. Fenerbahçe'de, Brann maçı hazırlıkları başladı
  8. Fenerbahçeli Semedo yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak
  9. Paralimpik efsanesi Abdullah Öztürk dünyaevine girdi
  10. 32'nci Golf Mad Turnuvası'nda şampiyon Artem Flatkin oldu

© Copyright 2025

DHA