Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bisiklet tutkunları Adalar’da buluşacak

İstanbul’da 5 Ekim Pazar günü Büyükada, Burgazada ve Heybeliada’da gerçekleştirilecek olan ‘Red Bull Geç Kalma’ için başvurular başladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Büyükada başlayacak yarış, Burgazada ve Heybeliada etaplarının ardından yeniden Büyükada’daki finalle sona erecek. Sadece en hızlıların gemiye binerek bir sonraki etaba geçebileceği yarışta, katılımcıları unutulmaz bir parkur, zorlu tırmanışlar ve nefes kesici manzaralar bekliyor.

Amatör ya da profesyonel fark etmeksizin 18 yaşını doldurmuş tüm bisikletçilere açık olan ve kadın-erkek kategorilerinde ayrı ayrı kazananların olacağı yarışmada 250 yarışmacı arasından yalnızca ilk 100’ü gemiye binerek bir sonraki adaya geçmeye hak kazanacak. Burgazada’da yarışa devam edebilecek sporcu sayısı 70’e düşecek. Heybeliada’dan Büyükada’daki final etabına geçebilecek yarışmacı sayısı ise sadece 30 olacak.

Hız, dayanıklılık ve strateji kadar zamanlamanın da büyük rol oynayacağı etkinlikte katılımcılar, “geç kalmamak” için var gücüyle pedal çevirecek. Etaplar arasında adalar arası ulaşım gemiyle sağlanacak; ancak gemiye yetişemeyenler yarış dışı kalacak.

Yarışma başvuruları Red Bull internet sitesinden yapılacak.

 

Diğer Haberler

  1. Kayserispor’da Kayra Cihan ile 3 yıllık yeni sözleşme uzattı
  2. Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda hazırlıklarını sürdürdü
  3. Görme Engelliler Avrupa Halter Şampiyonası başladı
  4. Bakan Şimşek, Batman Petrolspor kampını ziyaret etti
  5. Enerjisa Üretim’in Çocuk Basketbol Kampları Keşan’da düzenlendi
  6. İsmail Kartal: Hem güzel futbol hem güzel sonuçlarla inşallah şampiyon oluruz
  7. Ünlüler, Hipodrom.com locasında 100'üncü Gazi Koşusu heyecanını yaşadı
  8. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  9. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  10. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti

© Copyright 2026

DHA