Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bülent Korkmaz: 3'üncü kaleciyi almamız lazımdı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "3'üncü kaleciyi almamız lazımdı, umarım bunun sıkıntısını yaşamayız" dedi.

ABONE OL
Rukiye MEYVECİ / RİZE, (DHA)-

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 5’inci haftasında 11 Eylül Pazar günü sahasında oynayacağı Yılport Samsunspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman öncesi, yeşil-mavili takımın teknik direktörü Bülent Korkmaz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Hafta sonu oynanacak Yılport Samsunspor maçını değerlendiren Bülent Korkmaz, "Zor bir maç. Kendi evimizde taraftarımızın karşısında oynayacağız. Samsunspor'un bireysel yetenekli, teknik özellikleri fazla olan oyuncuları var. Hazırlığımızı yaptık, devam ediyoruz. İnşallah kendi evimizde taraftarımızın özlediği galibiyeti yaşatırız. Transfer dönemi bitti zor bir dönemdi. Özellikle ön tarafta iki mevkide ve savunmada 2 mevkide oynayan oyuncu alacaktık ama bizden değil, karşı taraftan.  Oyuncudan da değil, kulüplerinden menajerlerinden dolayı olmadı. Bizden kaynaklanan bir şey yoktu. 3'üncü kaleciyi almamız lazımdı, umarım bunun sıkıntısını yaşamayız. Genel anlamda transferi doğru yaptığımızı, rekabet ortamı oluşturduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bunun sonucunu alırız” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Türkiye Kupası’nda grup eşleşmeleri belli oldu
  2. Fenerbahçe, Rams Başakşehir FK maçına hazır
  3. Göztepe ve Manisa FK'dan 4 futbolcu gözaltında
  4. TEXACO Team AMS, Türkiye pistlerindeki tüm şampiyonlukları kazandı
  5. Umut Camkıran, 17 maçta 17 nakavtlı Hırvat boksör Pesut’a karşı ringe çıkacak
  6. Karşıyaka'da potaya transfer yasağı geldi
  7. PFDK’dan Caner Erkin’e 5 maç ceza
  8. Silifke Belediyespor - Hesap.com Antalyaspor: 0-1
  9. Anadolu Efes - Real Madrid: 75-81
  10. PFDK cezaları açıklandı

© Copyright 2025

DHA