Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çağdaş Atan: Pes etmek gibi bir durum yok

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Uzun bir seri olduğunu kabul ediyoruz. Beklentinin altında kaldığımızın farkındayız. Oyun olarak memnunum. Pes etmek gibi bir durum yok” dedi.

ABONE OL
Olgucan KALKAN - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA)-

Süper Lig’in 20’nci haftasında TÜMOSAN Konyaspor deplasmanda Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Çağdaş Atan, karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Çağdaş Atan, “Topun bizde olduğu anları çok daha iyi oynayabilirdik. Beşiktaş bugün beklediğimizden çok daha istekli başladı. Bu bizi sekteye uğrattı. Oyun ilerledikçe savunma anlamında iyi durduk, bence ligde atılan en iyi gollerden birisi attık hazırlanış olarak. Bir o kadar da amatörce goller yedik. Sadece Cengiz’e arka direkte bir tane pozisyon verdiğimiz durumlarda gol yedik. 1-1’ken maçın bize gelmeye başladığına inanmıştık. Bitirişi yapamadık. Üzgünüz, yine kazanamadık. Oyun anlamında mutluyum. Yeni oyuncuların gelişiyle birlikte takımın güçlü oyun oynadığını düşünüyorum. Üzerimizde kazanamamanın verdiği bir baskı var. Uzun zamandır kazanamamak bizi sıkıntıya soktu. İnşallah önce kupa maçı sonrasında Göztepe ile final niteliğinde bir maç oynayacağız” diye konuştu.

‘PES ETMEK GİBİ BİR DURUM YOK’

Yeşil-beyazlı ekibin 9 haftadır kazanamadığı ve istifa etmek gibi bir durumun söz konusu olup olmadığı yönünde gelen soru üzerine Çağdaş Atan, “Uzun bir seri olduğunu kabul ediyoruz. Beklentinin altında kaldığımızın farkındayız. Oyun olarak memnunum. Pes etmek gibi bir durum yok. Önümüzdeki hafta önemli bir Göztepe maçı var. Konsantre olup, kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘OLAİGBE’Yİ İSTİYORUZ, KULÜPLER ANLAŞTI’

Trabzonspor’dan Baniya ile anlaştıklarını, Olaigbe ile de anlaşmaya yakın olduklarını söyleyen Atan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Baniya ile anlaştık. Olaigbe’yi de istiyoruz. Kulüpler anlaştı. Oyuncunun karar verip imza atmasını bekliyoruz. Umut maç planlamamda en azından oyuna sonradan girme anlamında elimde olacaktı. Olaigbe biraz daha düşünmek isteyince maalesef Umut’u vermiş bulunduk. Ben kısa zamanda onun da çözüleceğini düşünüyorum.”

Transfer döneminin başarılı takımlarından birisi olduklarını belirten Çağdaş Atan, şikayetinin bulunmadığını ancak Anadolu kulüplerinin devre arası transfer döneminde takviye yapmakta zorlanmalarının normal olduğunu dile getirdi.

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına devam etti
  2. Göztepe'de Mehmet Sepil'den tesis mesajları
  3. Türkiye - Romanya maçını François Letexier yönetecek
  4. Gençler ve Büyükler Salon Puta Türkiye Şampiyonası Samsun’da yapılacak
  5. Fenerbahçe Opet - Çimsa ÇBK Mersin: 73-62
  6. TYF Yelken Ligi 2’nci Ayak Optimist Senior Türkiye Şampiyonası sona erdi
  7. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce’den Noa Lang ve Victor Osimhen açıklaması
  8. A Milli Futbol Takımı’nda Romanya hazırlıkları sürüyor
  9. Aral Şimşir, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım’da yer alamayacak
  10. 13’üncü Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası yarın başlıyor

© Copyright 2026

DHA