Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cansu ve Melis’ten Fenerbahçe galibiyeti yorumu

Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off Final Serisi 4'üncü maçında deplasmanda Fenerbahçe Opet’i 2-0’dan dönerek 3-2 mağlup eden ve seride durumu 2-2’ye getiren VakıfBank’ta pasör Cansu Özbay ve takım kaptanı Melis Gürkaynak, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Ata SELÇUK - Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA)

 

Cansu Özbay, ne diyeceğini bilmediğini söyleyerek, ”Çünkü bugün inanılmaz bir maçtı. Hala inanamıyorum nasıl kazandığımıza. 2-0 gerideydik, 3’üncü sette 19-16 gerideydik ama ondan sonra bir anda her şey değişti ve gerçekten VakıfBank olarak oynamaya başladık. Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Hepimiz inanılmaz bir maç çıkardık. Ayrıca Tuğba’yı ekstra tebrik etmek istiyorum. Oyuna girdiği andan itibaren mükemmel bir performans sergiledi” dedi.

MELİS GÜRKAYNAK: KENDİ SALONUMUZDA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

VakıfBank’ın takım kaptanı Melis Gürkaynak ise böyle maçları çok iyi oynayabildiklerini kaydederek, “Bu da bizim gücümüz diye düşünüyorum. İlk defa kendi sahamızda şampiyon olma ihtimalimiz var. O yüzden elimizden geleni yapıp son maçta, kendi salonumuzda şampiyon olmak istiyoruz. İnanılmaz bir mücadele vardı. O yüzden tüm takım arkadaşlarımla, teknik ekiple, kulüple gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“TUĞBA, TÜRK VOLEYBOLU İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR YETENEK”

Sergilediği performansla galibiyette pay sahibi olan Tuğba Şenoğlu’nun performansına değinen Gürkaynak, “Tuğba zaten çok önemli bir yetenek Türk voleybolu için. Ona da Giovanni görev verdi ve o da elinden gelenin en iyisini yaptı, hatasız oynadı diyebilirim. Onun da çok büyük bir katkısı vardı bugünkü maçta, bu zaferde. O yüzden Tuğba’yı tebrik ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti
  2. Trabzonspor zirve yarışına sürdürmek istiyor
  3. Yüksel Yıldırım: Samsunspor’un ve Türk futbolunun adaleti gasp edildi
  4. Samsunspor Başkanı Yıldırım: Bizim puanımız çalındı
  5. Leroy Sane: Oyun içerisindeyken eli görmedim, bana değil gibi göründü
  6. Okan Buruk: Hakem orada penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi
  7. Gençlerbirliği’nde Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin başkanlık için yarışacak
  8. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  9. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti
  10. 2026 Dünya Kupası gruplarında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu

© Copyright 2025

DHA