Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 26’ncı haftasında sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

ABONE OL
Rukiye MEYVECİ / RİZE, (DHA) -

 

Çaykur Rizespor, 18 Şubat Cuma günü Çaykur Didi Stadyumu’nda oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başlayıp, kondisyon çalışması ile sürüp çift kale maç ile son buldu.

Sakatlığı bulunan Tarik Çetin antrenmana katılmazken, Gökhan Akkan, Fernando Boldrin, Fabricio Baiano takımdan ayrı olarak çalıştı.

Ligin ilk yarısında yeşil-mavili takım deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir karşısında 3-0 mağlup olmuştu.

 

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş - Zalgiris Kaunas: 67-83
  2. TFF Tahkim Kurulu, Archie Brown'un cezasını onadı
  3. Gaziantep FK - Kasımpaşa: 0-2
  4. Galatasaray, Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını tamamladı
  5. Galatasaray’dan Victor Osimhen için sakatlık açıklaması
  6. Emre Belözoğlu: Bugün bir kez daha yuvama dönmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum
  7. Trabzonspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı
  8. Samsunsporlu taraftarlardan takıma moral desteği
  9. Türkiye Golf Federasyonu Mali Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı
  10. Kocaelispor'un genç kalecisi Serhat Öztaşdelen, A Milli Takım aday kadrosunda

© Copyright 2026

DHA