Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çaykur Rizespor'da Hamzaoğlu dönemi sona erdi

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu görevinden istifa etti. Yönetim kurulu, Hamzaoğlu'nun istifası kabul etti.

ABONE OL
Arzu ERBAŞ/RİZE, (DHA) -

Çaykur Rizespor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshi gerçekleşmiştir. Sayın Hamza Hamzaoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz" denildi.

'BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK'

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, telefonla görüştüğü DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Dün akşam başkanla oturduk konuştuk. Bir değişikliğin taraftar ve takım için iyi geleceğini düşünerek karar verdik. Geç kalmaya gerek yok. Taraftarın memnun olmadığı yerde enerji olmaz. Yeni hoca takıma daha faydalı olacaktır. Biz üstümüze düşeni yaptık, elimizden geleni yaptık. Kimi memnun olur kimi olmaz, bizim içimiz rahat" dedi.

Dün akşam oynanan ve Çaykur Rizespor'un 2-0 kaybettiği  Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından istifasını veren Hamzaoğlu, yeşil mavili kulüpte ilk sınavını da Medipol Başakşehir karşısında vermişti. 26 Eylül’de deplasmanda oynanan karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılan yeşil mavililer de Hamzaoğlu, takımın başında çıktığı maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet almıştı.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun ilk 6 haftasında sadece 1 puan alan Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'un istifası üzerine 24 Eylül 2021'de takımın başına getirilen Hamza Hamzaoğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Diğer Haberler

  1. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Bakan Bak’ın VAR merkezi ziyaretine ilişkin açıklama
  2. Bursaspor'da camiaya şampiyonluk mesajı verildi
  3. Zecorner Kayserispor, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı
  4. Gebze’de çifte şampiyonluk coşkusu
  5. Aliağa Petkimspor - Peristeri: 85-87
  6. Selçuk İnan: Gaziantep iyi oyuncuları olan bir takım
  7. Altınordu’da Yusuf Şimşek imzayı attı
  8. Kayserispor, teknik direktör Radomir Djalovic ile ayrılık kararı aldı
  9. Fenerbahçeli taraftar domates kasalarının üzerine 'N'Golo Kante' yazdırdı
  10. Dursun Özbek: Sanki birileri, düğmeye basmış

© Copyright 2026

DHA