Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çaykur Rizesporlu Minchev: Buraya iyi işler yapmak için geldim

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Bulgar hücum oyuncusu Martin Minchev, "Buraya iyi işler yapmak için geldim. Goller atmam gerektiğinin bilincindeyim. Sadece zamana ihtiyacım var ama ben her zaman elimden gelenin en iyisini yaparak olabildiğince fazla çalışacağım” dedi.

ABONE OL
Mehmet Can PEÇE/RİZE, (DHA) -

Süper Lig'in 8’inci haftasında Samsunspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Çaykur Rizespor’un Bulgar forvet oyuncusu Martin Minchev antrenman öncesi Karadeniz derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"BURAYA İYİ İŞLER YAPMAK İÇİN GELDİM"

Samsunspor maçına iyi hazırlandıklarını dile getiren Minchev, “Fenerbahçe maçının onların stadında zor olacağını biliyorduk. Bu karşılaşmadan dersler çıkartıp Samsunspor maçında daha iyi oynamamız gerekiyor. Bu hafta bu doğrultuda çalıştık o yüzden daha iyi olacağız. Fenerbahçe maçı bizi önümüzdeki karşılamalar için sadece motive edebilir. Hafta boyunca bu doğrultuda çalıştık. Taktik ve fizik olarak çok iyi hazırlandık. İyi bir sonuç almak için Samsunspor maçına çok daha motive çıkacağız. Buraya iyi işler yapmak için geldim. Goller atmam gerektiğinin bilincindeyim. Sadece zamana ihtiyacım var ama ben her zaman elimden gelenin en iyisini yaparak olabildiğince fazla çalışacağım” diye konuştu.

"TAKIM OLARAK ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

Teknik direktör İlhan Palut’un çok profesyonel olduğunu dile getiren 22 yaşındaki Bulgar futbolcu, "Bizi çok iyi hazırlıyor. Sahada bunu görüyoruz. Maçlarda mücadele gücümüzü yukarı çıkarmak için her türlü desteği veriyor. Bende Rize'ye transfer olmadan önce bu ligin mücadele ligi olduğu bilgisini almıştım. Takım olarak çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu öncelikle beni korkutmuyor. Olabildiğince iyi şeyler yapacağıma inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyar 821 milyon TL
  2. Şekip Mosturoğlu: Her yıl tekrarlanan seçimlerle istikrar sağlamak mümkün değil
  3. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  4. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
  5. Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
  6. Koleksiyon tutkunları ve sporseverleri bir araya getiren 'Collector's Fest' 2'nci kez kapılarını açtı
  7. Bodrum’da su jeti ve motosurf yarışları nefes kesti
  8. 5’inci Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası sona erdi
  9. Samsun’da kırsaldaki öğrencilere Samsunspor çantası
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boks Federasyonu Başkanı Hekimoğlu’na tebrik telefonu

© Copyright 2026

DHA