Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cedric Bakambu: Takım için mücadele edeceğiz

Galatasaraylı futbolcu Cedric Bakambu, “Takım içinde çok iyi oyuncularımız var. Hoca ne zaman çağırırsa o zaman orada olacağım ve hocanın ihtiyaçlarına cevap vereceğim. Biz hepimiz takım için buradayız ve takım için mücadele edeceğiz” dedi.

ABONE OL
Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA)-

Galatasaray, Süper Lig’in 14’üncü haftasında deplasmanda Pendikspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray’da Cedric Bakambu, açıklamalarda bulundu. Gol attığı için mutlu olduğunu söyleyen Bakambu, “Zor bir başlangıç yaptık ilk yarıya. İkinci yarıda daha iyi başladık. Yedek oyuncu olarak kilit rolünüz vardır. Biz de bu motivasyonla giriyoruz oyuna. Çok da mutlu oldum gol attığım için. Şimdi devamını getireceğiz” diye konuştu.

“ÇOK İYİ OYUNCULARIMIZ VAR”

Takım içerisinde rekabet olduğunu ifade eden 32 yaşındaki santrfor, “Açıkçası rekabet var. Takım içinde çok iyi oyuncularımız var. Hoca ne zaman çağırırsa o zaman orada olacağım ve hocanın ihtiyaçlarına cevap vereceğim. Biz hepimiz takım için buradayız ve takım için mücadele edeceğiz” diye cevapladı.

Diğer Haberler

  1. Mehmet Altıparmak: İkinci yarı lig çok daha zor olacak
  2. Samsunspor, Richie Omorowa’yı Olympiakos Nicosia’ya kiraladıklarını açıkladı
  3. Augusto: Fatih Tekke ile çalışmak büyük bir ayrıcalık
  4. Göztepe'de Naderi listede
  5. Domenico Tedesco: Kaybetmeyi hak etmemiştik
  6. Orkun Kökçü: Ligde de zor olsa da ben şahsen ümitliyim
  7. Cerny: Sezonun geri kalanında her maçı kazanmak istiyoruz
  8. Sergen Yalçın: Planlamalarımız, hedefimiz var
  9. NINERS Chemnitz - Beşiktaş GAİN: 97-95
  10. Fenerbahçe Beko- Barcelona: 72-71

© Copyright 2025

DHA