Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cem Bölükbaşı, European Le Mans Series’te SPA-Francorchamps’ta piste çıkıyor

Yarış pilotu Cem Bölükbaşı, 2025 sezonunda da European Le Mans Series (ELMS) mücadelelerinde pistlere çıkmaya devam ediyor. Genç pilot, serinin en ikonik yarışlarından biri olan “4 Hours of Spa-Francorchamps”’ta ülkemizi temsil edecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Belçika’nın dünyaca ünlü SPA-Francorchamps Pistinde gerçekleşecek organizasyonda Bölükbaşı, 23-24 Ağustos tarihlerinde direksiyon başına geçecek.

23 Ağustos Cumartesi günü sıralama turları ve antrenman gerçekleşecek. 24 Ağustos Pazar günü ise TSİ 14:00'te yarış koşulacak.

Motor sporları dünyasının en zorlu pistlerinden biri olarak kabul edilen SPA-Francorchamps, her yıl hız, dayanıklılık ve stratejinin ön planda olduğu unutulmaz mücadelelere ev sahipliği yapıyor. Bölükbaşı, bu heyecan dolu yarışta hem bireysel başarısı hem de Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmesi açısından büyük önem taşıyan bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

Diğer Haberler

  1. Şekip Mosturoğlu: Her yıl tekrarlanan seçimlerle istikrar sağlamak mümkün değil
  2. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  3. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
  4. Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
  5. Koleksiyon tutkunları ve sporseverleri bir araya getiren 'Collector's Fest' 2'nci kez kapılarını açtı
  6. Bodrum’da su jeti ve motosurf yarışları nefes kesti
  7. 5’inci Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası sona erdi
  8. Samsun’da kırsaldaki öğrencilere Samsunspor çantası
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boks Federasyonu Başkanı Hekimoğlu’na tebrik telefonu
  10. Samsun’da 119 işitme engelli bowling oynadı

© Copyright 2026

DHA