Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çeşme'de dostluk kazandı

Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Çeşme - Sakız Master Futbol Turnuvası, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu. Çeşme Stadyumu'nda gerçekleştirilen turnuvada Çeşme Belediye Spor Master, İzmirspor Master, Yunanistan'dan Chios Master ve Sakız Adası'ndan Terra Master takımları sahaya çıkarak dostluk ve kardeşlik için mücadele etti.

ABONE OL
İZMİR, (DHA) -

İki gün süren turnuva boyunca, sahada centilmence rekabet ve güzel anlar yaşanırken, tribünlerde dostluk ve kardeşlik atmosferi hakim oldu. Futbolseverler, Ege'nin iki yakasından gelen ustaların mücadelesine büyük ilgi gösterdi. Turnuva sonunda düzenlenen törende tüm katılımcı takımlara madalya verildi. Çeşme Belediyesi, sporun birleştirici gücüyle dostluğu pekiştiren bu organizasyonda kazananın dostluk olduğunu vurguladı.

LAL DENİZLİ: KAZANAN DOSTLUK OLDU

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, "Futbol, sınırların ötesinde kardeşlik bağlarımızı güçlendiren en önemli alanlardan biri. Bu turnuvada kazanan dostluk olmuştur. Katkı sunan tüm takımlarımıza, sporcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Çeşme Belediyesi, bundan sonraki süreçte de sporu, kardeşliği ve dayanışmayı destekleyen etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğini duyurdu.


Diğer Haberler

  1. Balıkesirspor'da Serhat uzattı
  2. Altınordu Hamza'yı aldı
  3. Zecorner Kayserispor'da kongre tarihi belli oldu
  4. Param, Göztepe SK Kadın Voleybol Takımı'nın 2025-2026 sezonu forma göğüs sponsoru oldu
  5. Beşiktaş’ın yeni transferi Amir Murillo İstanbul’da
  6. Zecorner Kayserispor, Joshua Brenet ile sözleşme imzaladı
  7. Sipay Bodrum FK Başkanı Taner Ankara: Gençlerimizle geleceği inşa ediyoruz
  8. Trabzonspor, Samsun’a gitti
  9. Dursun Özbek: Galatasaray Spor Kulübü'nün 400 milyon Euro civarında bir bütçesi var
  10. Mersin, yeniden dünya sahnesinde

© Copyright 2026

DHA