Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CK Enerji, 80 kişilik koşu takımı ile maratonda yer aldı

CK Enerji, bu yıl Runtalya Maratonu’nda Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TEV) ‘Eğitimde Dur Durak Yok’ Projesi’ne destek verdiğini duyurdu. Şirket çalışanlarından oluşan gönüller takımı maratonda öğrencilerin eğitim masraflarını karşılamak amacıyla bağış kampanyası yürüttü.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

 

Antalya’da bu yıl 20’ncisi düzenlenen Uluslararası Runtalya Maratonu, 6 Nisan’da 65 ülkeden 10 bin sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Antalya’nın tanıtımına da katkı sağlayan uluslararası spor maratonuna 2017 yılından bu yana dahil olan CK Enerji, çalışanlarından oluşan 80 kişilik gönüllü koşu takımı ile organizasyonda yer aldı.

 

‘EĞİTİMDE DUR DURAK YOK’

 

Bu yıl maratonda Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TEV) ‘Eğitimde Dur Durak Yok’ Projesi’ne destek olan CK Enerji gönüller takımı, bağış kampanyası yürüttü. TEV’in maddi imkanları sınırlı olan ancak akademik olarak başarılı öğrencilere burs desteği sağlayan projesi kapsamında öğrencilerin eğitim yolculuğuna destek verildi.

 

MARATON HAKKINDA

 

2006 yılından bu yana düzenlenen ‘lifestyle’ maraton etkinliği Runtalya, her yıl 10 binden fazla koşucuya ev sahipliği yapıyor. Runtalya Maratonu, profesyonel ve amatör sporcuların yanı sıra markaları ve sivil toplum kuruluşlarını buluşturan önemli bir spor ve yaşam etkinliği olarak da öne çıkıyor.

Diğer Haberler

  1. Vincenzo Montella: Galibiyetin bin tane babası vardır, mağlubiyetlerin öksüz olduğunu söyleyebilirim
  2. MHK soruşturması: Hakemler Yasin Kol ve Göktuğ Hazar Erel gözaltına alındı
  3. Trabzonspor - Drogheda United maçının ardından
  4. Trabzonspor – Drogheda United: 0-1
  5. A Milli Takım, Belçika ile karşılaşacağı Maurice Dufrasne Stadyumu'nda yürüyüş yaptı
  6. Fenerbahçe'den FIFA'nın transfer yasağına yönelik açıklama
  7. Kayserispor, milli arada hazırlıklarını sürdürüyor
  8. Kayserispor heyetinden Kayseri İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen'e ziyaret
  9. Mark van Bommel: Her maçı kazanmamız gerekiyor
  10. Beşiktaş, Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

© Copyright 2026

DHA