Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manchester City takımını tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan Manchester City takımını tebrik etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde Inter’i 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sonucun ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Türkiye’nin göz bebeği, medeniyetlerin beşiği İstanbul’umuzun ev sahipliğinde, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi finalinde şampiyonluğa ulaşan Manchester City takımını tebrik ediyorum.                   

Türkiye’nin misafirperverliğini bir kez daha kanıtlayan, bu büyük organizasyonun sorunsuz ve başarılı bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Yüksel Yıldırım: Bazı futbolcular Samsunspor formasıyla oynamayı hak etmiyorlar, sezon sonu onlarla ayrılacağız
  2. Samsunspor - Trabzonspor maçının ardından
  3. Trabzonspor’dan takım otobüsüne taşlı saldırıya açıklama
  4. THF’nin kuruluşunun 50’nci yılı Ankara’da kutlandı
  5. Samsunspor - Trabzonspor: 0-3
  6. Serdal Adalı: Dolmabahçe’de yine omuz omuza duralım
  7. Beşiktaş, Alanyaspor maçına hazır
  8. Trabzonspor’un takım otobüsüne saldırı anları kamerada
  9. Galatasaray kafilesi, Rize’de
  10. Zecorner Kayserispor, Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam etti

© Copyright 2026

DHA