Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhuriyeti hedef aldı, açığa alındı

Konya Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Cumali Özince, sosyal medya hesabındaki paylaşımından dolayı açığa alındı. Bir asrı deviren Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef alarak sosyal medya hesabından, "Hakkınızı helal edin, Osman Gazi, Orhan Gazi! Yedi düvelin birleşip yıkamadığı emanetinizin bugün son günü" diye yazdı.

ABONE OL
KONYA, (DHA)

Takipçilerin tepkisi üzerine yeni bir paylaşım yapan Özünce, Cumhuriyet'i överek "Türk dünyasının gururu, mazlumların umudu, 100. yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ilelebet payidar eyle" ifadesini kullandı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince’nin paylaşımıyla ilgili olarak açığa alındığı ayrıca bu konuda müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

 

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe Medicana – Eczacıbaşı Peron: 3-1
  2. Göztepe – Arca Çorum FK: 2-0
  3. Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı
  4. 'Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası' sona erdi
  5. Turkish Airlines World Golf Cup İstanbul etabı gerçekleşti
  6. Dünya 2'ncisi milli güreşçi Yüksel Sarıçiçek: Acemilik yaptım
  7. Konyaspor- Gençlerbirliği: 2-0
  8. Milli Güreşci Yüksel Sarıçiçek, Dünya İkincisi oldu
  9. Samsunspor’dan hakeme tepki
  10. Rıza Kayaalp, Dünya Güreş Şampiyonası'na veda etti

© Copyright 2026

DHA