Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Davinson Sanchez: Bu ülkedeki en iyi takımın hangisi olduğunu gösterdik

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, “Buraya gelene kadar pek çok zorluk yaşadık. Ama sonunda başardık. Bu ülkedeki en iyi takımın hangisi olduğunu gösterdik. Gelecek sezon için de mutluyuz. Gelecek sezon Galatasaray her zamankinden daha güçlü olacak” dedi.

ABONE OL
Sacit GÖNCÜ - Fırat ALKIZ / İSTANBUL, (DHA)-

Galatasaray, Süper Lig'in 33’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Hesap.com Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından Galatasaray’ın 29 yaşındaki Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğun kolay gelmediğini, sonunu getirmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Sanchez, “Kolay olmadı. Buraya gelene kadar pek çok zorluk yaşadık. Ama sonunda başardık. Bu ülkedeki en iyi takımın hangisi olduğunu gösterdik. Gelecek sezon için de mutluyuz. Gelecek sezon Galatasaray her zamankinden daha güçlü olacak. Takım arkadaşlarımla ve ailemle bunun tadını çıkaracağım” diye konuştu.

‘SEZON BAŞINDA KOYDUĞUMUZ HEDEFLERDEN BİRİNE ULAŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ’

Sarı-kırmızılı taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür eden 29 yaşındaki deneyimli savunmacı, "Onlara her zaman çok müteşekkiriz çünkü bizi gittiğimiz her yerde takip ediyorlar, her zaman oradalar. Performansımız iyi olsa da olmasa da hep yanımızdalar. Çünkü kolay olmadığını anlıyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız turnuvalarda dünya çapında çok zor maçlarla karşılaştık ama elimizden gelenin en iyisini yaptık. Üç gün sonra Süper Lig'de ve kupada yine sahadaydık. Süper Kupa'da elimizden geleni yaptık, finali kaybettik ama taraftarlar hep oradaydı. Sezon başında koyduğumuz hedeflerden birine ulaştığımız için mutluyuz. Gelecek sezona hazırlanacağız, her zamankinden daha güçlü döneceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Hakan Daltaban: Beşiktaş her zaman kazanmaya çıkar
  2. Trabzonspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor
  3. Samsunsporlu Watt: Taraftara 3 puan hediye etmek istiyoruz
  4. Milli bilardocu Güzin Müjde Karakaşlı dünya şampiyonu oldu
  5. Trabzonspor’da teknik direktör Thomas Reis’e imza töreni
  6. TBF Başkanı Suat Hekimoğlu: Sofya’da, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak istiyoruz
  7. Amed Sportif Faaliyetler’de 6 futbolcu, ülkelerinin milli takımlarına davet edildi
  8. Trabzonspor - Galatasaray maçını Batuhan Kolak yönetecek
  9. Çaykur Rizesporlu Sowe: İçerideki bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz
  10. Eda Savcıgil'in okyanus serüveni başlıyor

© Copyright 2026

DHA