Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Demir Yumruk' Şükrü Altay, Muğla’da altın kemerin sahibi oldu

Hafif ağır sıklette Dünya Boks Birliğinin (GBU) Almanya, Avrupa ve dünya şampiyonluğu kemerlerinin sahibi 'Demir Yumruk' lakaplı Türk sporcu Şükrü Altay tarih yazdı.

ABONE OL
Yasin TUNCER / SEYDİKEMER (Muğla), (DHA)

Seydikemer Spor Salonu'nda düzenlenen ve seyircilerin büyük ilgi gösterdiği boks gecesinde, farklı klasmanlarda 7 müsabaka yapıldı.

Mehteran ve yöresel folklor gösterisinin ardından 'Demir Yumruk' lakaplı Türk sporcu Şükrü Altay, Arnavut rakibi boksör Albi Sorra ile ringde ünvan maçına çıktı.

Rakibini yenen Altay; WBC Türkiye, WBC Turan ve WBC Ortadoğu Greyta kemerlerinin sahibi oldu.

Müsabakaları, Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Seydikemer Kaymakamı Mustafa Dilekli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, protokol üyeleri ile çok sayıda sporsever izledi.

'KEMERİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A HEDİYE EDECEĞİM'

Mücadeleyi Türkiye için kazandığını ve aylardır bu maça hazırlandığını belirten Altay, "Çok önemli kemerler arasına bir yenisini ekledim. Bu kemeri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceğim. Bana destek olan herkese çok teşekkürler." dedi.

Diğer Haberler

  1. Davide Ancelotti: Puanlar almak istiyorsak sonuna kadar mücadele etmeliyiz
  2. Okan Buruk: Maçı kazanıp bu arenada olduğumuzu gösterdik
  3. Victor Osimhen: Takımdaki herkes her şeyini vererek çok iyi bir mücadele çıkardı
  4. Yunus Akgün: Büyük takım refleksini gösterdik
  5. Ertuğrul Doğan: En büyük gücümüz taraftarımız
  6. Lille - Galatasaray: 2-4
  7. Pierre Sage: İlk golü atarak rakibimizin oyun planını değiştirmesini sağlamalıyız
  8. Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı
  9. UEFA’dan Atilla Karaoğlan’a görev
  10. Trabzonspor, Hearts maçı hazırlıklarını tamamladı

© Copyright 2026

DHA