Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Denizlispor'dan Ömer Şişmanoğlu açıklaması

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'da sakatlığı nedeniyle sezonun ilk haftasında Eyüpspor deplasmanında forma giyemeyen Ömer Şişmanoğlu'nun lisansının henüz çıkmaması tartışma yaratırken, yönetim açıklama yayınlayıp golcü oyuncuyla aradaki peşinat anlaşmazlığı nedeniyle lisansının çıkarılamadığı iddialarını yalanladı.

ABONE OL
Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Yeşil-siyahlı yönetimin açıklamasında, "Profesyonel takım oyuncularımızdan Ömer Hasan Şişmanoğlu'nun ücret anlaşmazlığı sebebiyle lisansının çıkarılamadığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sözleşmesi devam eden ve takımla birlikte çalışmalarını sürdüren oyuncumuzun, sakatlığının sürmesi sebebiyle sağlık raporu henüz çıkmamıştır. Sağlık raporunun alınması ve TFF'ye gönderilmesinden sonra mevcut lisansı vize yapılacak ve kadromuza dahil olacaktır" ifadeleri yer aldı.

BAKKAL: EYÜP'Ü UNUTUN

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başlayan Altaş Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularından Eyüpspor maçını unutmalarını istedi. Ligin 2'nci haftasında 22 Ağustos Pazartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Denizlispor'da Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Mesut Bakkal, Eyüpspor maçında ortaya konulan mücadeleden genel olarak memnun olduğunu belirterek, "Maç boyunca herkes elinden geleni yaptı. Bu yüzden hepinize teşekkür ederim. Mağlup olmak hiçbir şeyin sonu değil. Mağlubiyete takılırsak başarılı olamayız" dedi.

Bu maçı unutup Rizespor maçına konsantre olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirmeleri gerektiğini oyuncularına hatırlatan Bakkal, "Eyüpspor maçını izleyerek doğru ve yanlış yaptıklarımızı görüp değerlendireceğiz. Hatalarımızı ve yanlışlarımızı tekrar etmemek için çalışacak, doğru yaptıklarımızın da üzerine koyacağız. Sahada kişiliğimizi ortaya koymamız gerekiyor. Bu konuda herkese büyük görev düşüyor. Ben mağlup olmaktan değil, mağlubiyetten ders çıkarılmamasından korkarım. Futbolda kazanmak kadar kaybetmek de normaldir. Başınızı öne eğecek bir durum yok. Bir maç kaybettik ama bunu telafi etmek de bizim elimizde" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları nedeniyle Eyüpspor maçında kadroda yer almayan Ömer Şişmanoğlu ve Erdal takımdan ayrı olarak fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor, forvet oyuncusu Fatih Kaya’yı transfer etti
  2. Sincan’da milli maç heyecanı
  3. THY, Dünya Kupası maçlarını canlı yayınlayacak
  4. Kadın ve Erkek Goalball Milli Takımları Dünya Şampiyonası’nda çeyrek finalde
  5. FIBA, Olimpik Dünya Kütüphanesi Ağı’na katılan ilk uluslararası federasyon oldu
  6. TOFAŞ, Birleşik Amerikalı oyun kurucu Bryce Jones ile sözleşme imzaladı
  7. Eski Fenerbahçe Yöneticisi Ufuk Şansal: Mendez, Fenerbahçe'de devam etmek istemedi
  8. 2026 FIFA Dünya Kupası'na özel altın ve gümüş külçeler üretildi
  9. Otizmli yüzücü Tuna'nın yeni hedefi Kuzey Kanalı
  10. Sabiha Gökçen Havalimanı kulesi milli maçlarda kırmızı beyaz renklere bürünecek

© Copyright 2026

DHA