Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Depremzede çocuklar Muay Thai turnuvasında

Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremin yaralarını sarmak için çadırda Muay Thai eğitimi alan yaklaşık 80 çocuk, turnuvada madalya için yarıştı.

ABONE OL
Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

Kahranmaraş merkezli depremlerin yoğun hasara yol açtığı Hatay'daki çadır kentlerde yaşayan 80 çocuğa, bir spor kulübü tarafından ücretsiz Muay Thai ve kick boks eğitimi verildi. İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi'nde kurulu çadır kentin yanına briketlerle yapılan ringde turnuva düzenlendi. Çocukların aileleri de ring etrafında toplanarak turnuvayı izledi. Derece elde eden çocuklar, madalyayla ödüllendirildi.

Turnuvayı düzenleyen spor kulübü yöneticilerinden Hülya İlbeyi, "Bu turnuva için çocuklarımızı önceden hazırladık.

Çevre ilçelerden gelen depremzede çocukların da bu yaşadıkları durumdan kurtulmalarını sağlamak için buraya davet ettik. Turnuvada başarı elde eden çocuklarımızı da madalya ile ödüllendirdik" dedi.


Diğer Haberler

  1. Meksika – Güney Afrika: 2-0
  2. Real Madrid, Jose Mourinho'yu resmen açıkladı
  3. Oliver Kahn ve Dursun Özbek bir araya geldi
  4. Altay'dan Mahmut Özgener ziyareti
  5. Karşıyaka’da Tusder dönemi
  6. 12 Dev Adam'ın aday kadrosu açıklandı
  7. Fenerbahçe’den teknik direktör açıklaması
  8. Milli pentatlet İlke Özyüksel Mihrioğlu, Dünya Kupası’nda finalde
  9. Amed Sportif Faaliyetler'de Serkan Reçber'den ayrılık açıklaması
  10. ABD’ye girmesine izin verilmeyen hakem Omar Artan 2026 UEFA Süper Kupası'nı yönetecek

© Copyright 2026

DHA