Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Devler liginde Real Madrid - Bayern Münih heyecanı İstanbul’da yaşandı

Real Madrid - Bayern Münih arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçını izleme etkinliği Zorlu Center PSM’de futbolseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Jessica May’in moderatörlüğünü yaptığı etkinliğe eski milli futbolcu Ümit Karan da yorumlarıyla renk kattı.

ABONE OL
ÍSTANBUL, (DHA)-

PepsiCo’nun sevilen atıştırmalık markası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi partneri Ruffles, basın mensupları ve influencerlar için “Varsa Ruffles, Maça Varız” platformu kapsamındaki etkinlik tüm futbolseverler için eşsiz anlar yaşattı.

Zorlu PSM’de yapılan etkinlik, PepsiCo Türkiye Yiyecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Seren Çankırı’nın konuşmasıyla başladı. Ruffles’ın futbola verdiği önemi vurgulayan Çankırı, “Toplumlar ve kültürler arasında köprüler kuran, insanlara ilham veren futbolu desteklemeyi sosyal sorumluluk çalışmalarımızın ana eksenlerinden biri yaptık. Biz futbolun gücüne, toplumları kalkındıran ve ileriye taşıyan enerjisine, sağladığı morale inanıyoruz” dedi. Çankırı, Ruffles markası tarafından kadın futbolunu geliştirmek için yürüttükleri çalışmalar ve Ruffles cips paketlerinin geri dönüşümüyle sürdürülebilir futbol sahaları yapmayı hedefleyen Ruffles RePlay girişimi hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Zorlu PSM’de kurulan dev ekrandan Real Madrid - Bayern Münih futbol maçı izlendi. Real Madrid’in 2-1 kazanarak UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti olmaya hak kazandığı karşılaşma öncesi ve devre arasında söyleşi düzenlendi. Ünlü manken ve oyuncu Jessica May’in moderatörlüğünü yaptığı Ruffles maç izleme etkinliğinde eski milli futbolcu Ümit Karan karşılaşmayla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karan ayrıca Galatasaray forması altında yaşadığı heyecanlı anları anlattı.

Diğer Haberler

  1. Galatasaray'da derbi moralleri bozdu
  2. Fenerbahçe, derbi zaferiyle şampiyonluk yarışına 'devam' dedi
  3. Ali Koç: Başkanın cesaretlenmesine çok sevindim
  4. Fenerbahçeli futbolcular Galatasaray'ın sahasının ortasında bayrak açtı
  5. İsmail Kartal: Bu ülkenin en iyi futbol oynayan takımı kim, herkese gösterdik
  6. Adnan Polat: Fenerbahçe galibiyeti bizden daha çok hak etti
  7. Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas: 97-82
  8. Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi
  9. Arda Güler'in 2 golü galibiyete yetmedi
  10. Tour of Sakarya sona erdi

© Copyright 2024

DHA