Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dominik Livakovic: 7 final maçımız kaldı

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki kalecisi Dominik Livakovic, "7 final maçımız kaldı. Adım adım ilerliyoruz. Her antrenmanda sıkı çalışıyoruz. Sonunda ne olacak göreceğiz. Umarım her şey bizim için, Fenerbahçe için güzel olur" dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Fenerbahçe forması giyen Hırvat kaleci Dominik Livakovic, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Sözlerine 3-1 kazandıkları Sivasspor maçı hakkında konuşarak başlayan Livakovic, “Sivasspor karşılaşması zor bir maçtı ama bizim planımız belli. Sezon sonuna kadar, son ana kadar savaşacağız” ifadelerini kullandı.

'TAKIMA YARDIMCI OLABİLDİĞİM İÇİN MUTLUYUM'

Sakatlıktan güçlü dönebilmek için çok çalıştığını söyleyen Dominik Livakovic, “Takıma yardımcı olabildiğim için mutluyum. Sakatlıktan daha güçlü dönebilmek ve sahada olabilmek için çok çalıştım. Kendimi şu anda çok iyi hissediyorum" şeklinde konuştu.

'7 FİNAL MAÇIMIZ KALDI'

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren 30 yaşındaki file bekçisi, “7 final maçımız kaldı. Adım adım ilerliyoruz. Her antrenmanda sıkı çalışıyoruz. Sonunda ne olacak göreceğiz. Umarım her şey bizim için, Fenerbahçe için güzel olur” sözlerini kullandı.

Taraftarların desteğinin önemine de vurgu yapan Livakovic, “Son maç deplasmandaydık. Taraftarlarımızı özledik. Onların desteği ile birlikte özel başarılara ulaşabiliriz. Bizimle birlikte olsunlar” diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Niyetimiz güzel bir futbol izlettirmek
  2. Fenerbahçe, Sturm Graz maçı hazırlıklarına devam etti
  3. Kocaelispor, Zed FC ile 1-1 berabere kaldı
  4. Arca Çorum FK, Galatasaray hazırlıklarına başladı
  5. Arca Çorum FK, Berat Ayberk Özdemir’i kadrosuna kattı
  6. Galatasaray, Çorum FK maçının hazırlıklarını sürdürdü
  7. Beşiktaş'ta Hradec Kralove mesaisi başladı
  8. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Avrupa Ligi ikinci eleme turunda mücadele edecek
  9. Antalyaspor-Keçiörengücü: 4-3
  10. İsmail Köybaşı’ndan teşekkür mesajı

© Copyright 2026

DHA