Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Efeler 09 Başkanı Eymen Atay: Zor günlerde tüm küslükler ortadan kalkar

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Efeler 09 Spor'un başkanı Eymen Atay, 2'nci Lig ekibi Nazilli Belediyespor'la depremzedeler yararına oynadıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

Dostluk karşılaşmasında 11 bin 500 biletin satıldığını ve toplamda 250 bin TL'lik bir yardım toplandığını belirten Atay, "Satılmayan biletleri yönetim olarak biz aldık. Gelirimizi AFAD'a bağışlayacağız. Ben Nazilli Belediyespor'a da çok teşekkür ediyorum. Bizi kırmayıp Aydın'a geldiler. Türk halkı zor zamanlarında bir arada kalmayı, ayakta olmayı, birbirine destek olmayı nasıl başarıyor, bunu gösterdik. Zor günlerde tüm küslükler ortadan kalkar. Herkes el ele verip yardımcı olur. Türk milletinin görevi budur. Kanlarında ve damarlarında bu vardır. Biz de gereğini yerine getirdik" diye konuştu.

Maçın 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli ilk depremin yaşandığı saat olan 4 dakika 17'nci saniyesinde sahaya atkılar ve peluş oyuncaklar depremzede çocuklar için atılmıştı.


 

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş’ta derbi hazırlıkları sürüyor
  2. Fenerbahçe Opet - Galatasaray Çağdaş Faktoring: 85-70
  3. Göztepe'de Lis hayal kırıklığı yaşadı
  4. Mircea Lucescu, antrenmandan önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı
  5. Kasapoğlu'ndan Karşıyaka'ya stat müjdesi: Artık kazma vurulabilir
  6. Kosova - Türkiye maçını Michael Oliver yönetecek
  7. 'Kökbörü Oyunları Erciyes 2026' Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlendi
  8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda sona yaklaşılıyor
  9. Beşiktaş, günü çift antrenmanla tamamladı
  10. Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

© Copyright 2026

DHA