Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Elazığspor ve Vanspor, PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, olaylar nedeniyle tatil edilen Elazığspor - Vanspor FK maçıyla ilgili, ev sahibi ekibi; çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları, usulsüz seyirci alınması, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması, talimatlara aykırı hareketler ve sportmenliğe aykırı hareketler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Ayrıca Elazığspor'da antrenör Özkan Güler ile futbolcu Kerem Şenyüz, Vanspor FK’da ise antrenör Murat Yıldırım ile futbolcu Yusuf Abdioğlu saldırı eylemlerinden dolayı PFDK’ya sevk edildi.

Öte yandan Süper Lig'in 37'nci haftasında oynanan maçlarda yaşanan çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Göztepe, Konyaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Kayserispor, Hatayspor ve Gaziantep FK'nın disiplin kuruluna gönderildiği ifade edildi.

Diğer Haberler

  1. Boluspor’a 13 gün önce gelen teknik direktör görevden alındı
  2. Göztepe - VakıfBank: 1-3
  3. Mehmet Türkmen: Umarım ülkemizi yurt dışında çok güzel temsil edeceğiz
  4. Atilla Karaoğlan: Bir hakemin Süper Lig seviyesinde maç yönetebilmesi için büyük emek gerekiyor
  5. Fenerbahçe Beko’nun Milli Basketbolcusu Tarık Biberovic Red Bull sporcusu oldu
  6. Merkez Hakem Kurulu Kokart Töreni Riva'da yapıldı
  7. Avrupa Atıcılık Şampiyonası’nda Türk atıcılardan 9 madalya
  8. Denizlili dartçılar Hollanda'da tarih yazdı
  9. Aras Kargo Spor Kulübü, 6 Şubat’ın yıl dönümünde AFAD çalışanlarını ağırladı
  10. Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 3 puanı 3 golle aldı

© Copyright 2026

DHA