Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Emircan Haney, 'Yılın Okçusu' ödülüne aday gösterildi

Çin'in Nanjing kentinde düzenlenen Dünya Kupası Finalleri’nde altın madalyayı boynuna takarak şampiyon olan milli okçu Emircan Haney, 'Yılın Okçusu' ödülüne aday gösterildi. Dünya Okçuluk Federasyonu’nun başlattığı küresel oylamada şampiyon sporcuyu zirveye taşımak için tüm Türkiye’nin desteği bekleniyor.

ABONE OL
Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) -

9 yaşında başladığı okçuluk kariyerini dünya zirvesine taşıyan Emircan Haney, gösterdiği performansla sadece Türkiye’nin değil, dünya otoritelerinin de takdirini kazandı.

Muğla'nın Bencik Köyü'nde Dr. Ejder Sözen'in vizyonuyla atılan temeller üzerinde yükselen başarı, sistemli çalışmanın ve azmin küresel bir zafere dönüşebileceğini de kanıtladı. Emircan'ın aday gösterildiği, dünyanın dört bir yanından okçuluk tutkunlarının katıldığı oylamada kazananı halkın oyları belirleyecek. Emircan için, "www.worldarcheryawards.com" sitesinden oy kullanılabilecek.


Diğer Haberler

  1. İstanbul Başakşehir FK - Kasımpaşa: 1-1
  2. Samsunspor - Fenerbahçe: 0-2
  3. Beşiktaş, Al-Musrati ile yollarını ayırdığını duyurdu
  4. Samsunspor - Fenerbahçe maçından notlar
  5. Kadın Milli Voleybol Takımı, 2026 Akdeniz Oyunları şampiyonu
  6. Eyüpspor - Corendon Alanyaspor: 2-1
  7. Real Madrid'in farklı galibiyetinde son söz Arda Güler'in
  8. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic ile yollarını ayırdı
  9. Trabzonspor’dan Girne’de alabora olan gemide hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı
  10. Trabzonspor kafilesi Diyarbakır’a ulaştı

© Copyright 2026

DHA