Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Enes Ünal'ın sağ ön çapraz bağında yırtık tespit edildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'ta oynayan milli futbolcu Enes Ünal'ın sağ ön çapraz bağında yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan 27 yaşındaki futbolcu, sezonun kalan kısmında forma giyemeyecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Bournemouth'tan Enes Ünal'ın sakatlığıyla ilgili yapılan açıklamada, "Enes Ünal'ın bu haftaki antrenman sırasında sağ ön çapraz bağında yırtık oluştuğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Enes için önemli bir rehabilitasyon dönemi başlıyor. Önümüzdeki günlerde bağ onarımı için ameliyat olacak. Kulübün tıbbi ve performans ekibi ona mümkün olan her şekilde destek olacak ve iyileşme süreciyle ilgili güncel bilgiler vereceğiz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan sezonun geride kalan kısmında Bournemouth formasını 17 kez giyen 27 yaşındaki milli futbolcu, 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Diğer Haberler

  1. Arca Çorum FK, Galatasaray hazırlıklarına başladı
  2. Arca Çorum FK, Berat Ayberk Özdemir’i kadrosuna kattı
  3. Galatasaray, Çorum FK maçının hazırlıklarını sürdürdü
  4. Beşiktaş'ta Hradec Kralove mesaisi başladı
  5. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Avrupa Ligi ikinci eleme turunda mücadele edecek
  6. Antalyaspor-Keçiörengücü: 4-3
  7. İsmail Köybaşı’ndan teşekkür mesajı
  8. Galatasaray, son provada Villarreal’e yenildi
  9. Göztepe – Trabzonspor: 2-1
  10. Fenerbahçe, Sturm Graz maçının hazırlıklarını sürdürdü

© Copyright 2026

DHA