Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Enzo Fernandez, Premier Lig'in en pahalı transferi oldu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Benfica forması giyen 21 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Enzo Fernandez'i 121 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu bonservis bedeliyle Premier Lig'in en pahalı transferi oldu.

ABONE OL
Sacit GÖNCÜ / İSTANBUL,(DHA)-

 

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışının oldukça uzağında kalan Chelsea, transfer döneminin dikkat çeken ekiplerinin başında geldi.

Kış transfer sezonunda; Madueke, Badiashile, Mudryk, Gusto, Fofana ve Andrey Santos'un bonservislerini alan, Joao Felix'i ise kiralık olarak kadrosuna katan Chelsea, Arjantin ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Enzo Fernandez'in de transferini bitirdi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için uzun süredir uğraş veren Londra ekibi, 121 milyon Euro bonservis bedeliyle oyuncuyu kadrosuna kattı. Arjantinli orta saha oyuncusu ile 8.5 yıllık sözleşme imzalandı. 

PREMIER LİG'İN EN PAHALISI OLDU

Enzo Fernandez, 121 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Premier Lig tarihinin en pahalı transferi unvanını da ele geçirdi. Enzo Fernandez'in transferi öncesinde bonservis rekoru 117 milyon Euro ile Aston Villa'dan Manchester City'e transfer olan Jack Grealish'e aitti.

 

Diğer Haberler

  1. Maniz 05 - Samsunspor: 2-0
  2. Emporio Armani Milan - Fenerbahçe Beko: 72-87
  3. Galatasaray - RAMS Başakşehir FK maçının ardından
  4. Arda Ünyay: Galatasaray için her şeyi yapmaya hazırım
  5. Galatasaray - RAMS Başakşehir FK: 1-0
  6. PFDK’dan El-Bilal Toure’ye 2 maç ceza
  7. Gençlerbirliği - Sipay Bodrum FK: 3-2
  8. Recep Uçar: Son maçlarda bir momentum yakaladık
  9. Giannis Papanikolaou: Zor yenilecek bir takım haline geliyoruz
  10. Trabzonspor’da Gençlerbirliği mesaisi start aldı

© Copyright 2025

DHA