Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erciyes 38 FK’nın yeni transferi Osman Şahin: Buraya şampiyon olmaya geldim

3’üncü Lig ekiplerinden Erciyes 38 FK’nın yeni transferi Osman Şahin, “Güzel bir camiaya geldik. Yapılanmasını duydum. Güzel bir yapılanması olduğunu söylediler. Biz de inşallah Erciyes 38 FK’yı 2’nci Lig’e çıkarmak için çalışıyoruz. Buraya o yüzden şampiyon olmaya geldik. Çok çalışıyoruz. Takımdaşlığımız, abi-kardeşliğimiz çok güzel. İnşallah Erciyes’i bu sene istediği 2’nci Lig’e bu sene çıkaracağız” dedi.

ABONE OL
Samed Aydın SUN / BOLU, (DHA)

Erciyes 38 FK, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde sürdürüyor. 20 Temmuz’da Bolu’da kampa giren mavi-siyahlıların 12 Bingölspor’dan yeni transferi Osman Şahin, Bolu kampında Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Erciyes FK’ya transfer süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Osman Şahin, “Güzel bir camiaya geldik. Yapılanmasını duydum. Güzel bir yapılanması olduğunu söylediler. Biz de inşallah Erciyes 38 FK’yı 2’nci Lig’e çıkarmak için çalışıyoruz. Buraya o yüzden şampiyon olmaya geldik. Çok çalışıyoruz. Takımdaşlığımız, abi-kardeşliğimiz çok güzel. İnşallah Erciyes’i bu sene istediği 2’nci Lig’e bu sene çıkaracağız” diye konuştu.

‘GEÇEN SENEKİ UKDEYİ BU SENE BİZ TAMAMLAYACAĞIZ’

Takımdaki aile ortamına da vurgu yapan tecrübeli oyuncu, “Şampiyonlukta en büyük pay takımdaşlıktır. Burada da inanılmaz bir abi-kardeşlik ortamı var. Çok beğendik. Hem kulübün yapısını hem de gidişatını çok beğendik. İnşallah kamptaki çalışmalarımızın karşılığını ligde alırız. Geçen sene biz Bingöl’deydik. Biz şampiyon olduk. Erciyes de çok güzel futbol oynadı. Biz Bingöl’de olduğumuz zaman bizden sonra çıkacak ikinci takım Erciyes olur diyorduk. Futbolda talihsizlik var. İnşallah biz de geçen sene boğazlarında kalan ukdeyi inşallah bu sene biz tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

‘ZOR BİR GRUPTAYIZ’

Taraftarlara da seslenen Osman Şahin, “Bir camianın en önemli unsuru taraftarıdır. Çünkü, zor bir gruptayız. Herkesin taraftarı olacak. Evinde bize baskı yapmaya çalışacak. Biz de kendi evimizde avantaja çevirmemiz gerekiyor. O yüzden taraftarımızı her maça bekliyoruz” dedi.

Diğer Haberler

  1. A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na veda etti
  2. Gaziantep FK Teknik Direktörü Orhan Ak: Puan ya da puanlar alıp milli araya moralli girmek istiyoruz
  3. Konyaspor Başkanı Atiker: Konyaspor'un güncel borcu 2.7 Milyar TL
  4. 20’ncisi düzenlenen Erciyes Cup sona erdi
  5. Dursun Özbek: Transferleri temmuzda yapsaydık aradaki fark 50 milyon euro civarındaydı
  6. Vincenzo Italiano: Yarın iyi bir iş çıkarmak istiyoruz
  7. TFF, MHK Elit Hakem Direktörü Anthony Taylor’ın hakem kararları analizi yayımladı
  8. Fenerbahçe'den Marco Asensio açıklaması
  9. Trabzonspor tarihinin 45’inci teknik direktörü Thomas Reis oldu
  10. Dünya Gençler Ralli şampiyonu Ali Türkkan yurda döndü

© Copyright 2026

DHA