Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ersun Yanal, babası Ural Yanal'ı toprağa verdi

A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Ersun Yanal, 10 günde iki acı birden yaşadı. 8 Nisan'da annesi Bahriye Yanal'ı (84) kaybeden ve toprağa veren Yanal, hastanede yaşlılığa bağlı nedenlerle dün yaşamını yitiren babası Ural Yanal'ı (87) da bugün toprağa verdi.

ABONE OL
Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA) -

Teknik Direktör Ersun Yanal, yaşlılığa bağlı nedenlerle 9 Nisan'da hayatını kaybeden annesi Bahriye Yanal'ı 10 Nisan'da toprağa verdi. Yanal, annesinin ardından babası Ural Yanal'ı da kaybederek kısa süre içinde ikinci bir acı yaşadı. Dün tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybeden Ural Yanal için Asri Mezarlık'ta cenaze töreni yapıldı.

Törene Ersun Yanal ve ailesi başta olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Ersun Yanal cenaze öncesi taziyeleri kabul etti. Ural Yanal'ın cenazesi kılınan Cuma namazına takiben kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında eşinin yanında toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor – Drogheda United: 0-1
  2. A Milli Takım, Belçika ile karşılaşacağı Maurice Dufrasne Stadyumu'nda yürüyüş yaptı
  3. Fenerbahçe'den FIFA'nın transfer yasağına yönelik açıklama
  4. Kayserispor, milli arada hazırlıklarını sürdürüyor
  5. Kayserispor heyetinden Kayseri İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen'e ziyaret
  6. Mark van Bommel: Her maçı kazanmamız gerekiyor
  7. Beşiktaş, Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürdü
  8. Dursun Özbek, EFC yönetim kuruluna seçildi
  9. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uçar: Futbolun kendisi temiz, güzel bir oyun. Bırakalım temiz ve güzel kalsın
  10. A Milli Futbol Takımı, Belçika maçına hazır

© Copyright 2026

DHA