Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ersun Yanal, babası Ural Yanal'ı toprağa verdi

A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Ersun Yanal, 10 günde iki acı birden yaşadı. 8 Nisan'da annesi Bahriye Yanal'ı (84) kaybeden ve toprağa veren Yanal, hastanede yaşlılığa bağlı nedenlerle dün yaşamını yitiren babası Ural Yanal'ı (87) da bugün toprağa verdi.

ABONE OL
Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA) -

Teknik Direktör Ersun Yanal, yaşlılığa bağlı nedenlerle 9 Nisan'da hayatını kaybeden annesi Bahriye Yanal'ı 10 Nisan'da toprağa verdi. Yanal, annesinin ardından babası Ural Yanal'ı da kaybederek kısa süre içinde ikinci bir acı yaşadı. Dün tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybeden Ural Yanal için Asri Mezarlık'ta cenaze töreni yapıldı.

Törene Ersun Yanal ve ailesi başta olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Ersun Yanal cenaze öncesi taziyeleri kabul etti. Ural Yanal'ın cenazesi kılınan Cuma namazına takiben kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında eşinin yanında toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Bakan Bak’ın VAR merkezi ziyaretine ilişkin açıklama
  2. Bursaspor'da camiaya şampiyonluk mesajı verildi
  3. Zecorner Kayserispor, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı
  4. Gebze’de çifte şampiyonluk coşkusu
  5. Aliağa Petkimspor - Peristeri: 85-87
  6. Selçuk İnan: Gaziantep iyi oyuncuları olan bir takım
  7. Altınordu’da Yusuf Şimşek imzayı attı
  8. Kayserispor, teknik direktör Radomir Djalovic ile ayrılık kararı aldı
  9. Fenerbahçeli taraftar domates kasalarının üzerine 'N'Golo Kante' yazdırdı
  10. Dursun Özbek: Sanki birileri, düğmeye basmış

© Copyright 2026

DHA