Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eskrimde Fethiyeli Elif'ten tarihi başarı

Sırbistan'ın Novi Sad kentinde 3-7 Mart tarihleri arasında düzenlenen  Eskrim Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda kızlar flörede Avrupa ikincisi olarak yıldızlarda tarihimizdeki en iyi takım derecesini elde eden ay-yıldızlı ekibimizden Fethiyeli Elif Su Ay, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret etti. Genç yaşına rağmen daha önce de Türkiye çapında şampiyonlukları bulunan 15 yaşındaki Fethiye Eskrim Kulübü sporcusu, Girne Koleji öğrencisi Elif Su, antrenörü Hasan İşyar'la birlikte İlman'a kulübünün formasını armağan etti.

ABONE OL
Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) -

 

Ziyaretten dolayı için teşekkür eden İlman, eskrimdeki bu tarihi başarının kendisini gururlandırdığını ifade ederek, "Gençlerimizin uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılar, ülke olarak sporda bir ivme kazandığımızı ve hep daha iyiye gittiğimizi gösteriyor.


Geleceğimizin teminatı gençlerimizin hem sportif hem kültürel hem de bilimsel alanlarda başarılar elde etmesi bizim için çok önemli. Elif Su Ay’ın aldığı dereceler dolayısıyla kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. İl Müdürü İlman, başarılı sporcuya forma ve çanta hediye etti.

 

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş - Corendon Alanyaspor maçının ardından
  2. Rıza Kayaalp, UWW 1’inci Ranking Series Zagrep Open’da altın madalya kazandı
  3. Fenerbahçe Kros Takımı, Avrupa’dan 3 madalyayla döndü
  4. Yüksel Sarıçiçek, UWW 1'inci Ranking Series Zagreb Open Turnuvası’nda 5’te 5 yaparak şampiyon oldu
  5. Beşiktaş, beraberliğe razı oldu
  6. Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 3 golle geçerek 3 puanı kaptı
  7. Kayserispor taraftarından Harda Kaçmaz pankartı
  8. Çaykur Rizespor - Galatasaray maçının ardından
  9. Zecorner Kayserispor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamladı
  10. Alperen Şengün 2’nci kez NBA All-Star’da

© Copyright 2026

DHA