Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Esra Ural Topuz: 2'de 2 ile elemelere iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz

Milli basketbolcu Esra Ural Topuz, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda oynayacağı Slovenya ve Polonya maçları öncesinde yaptığı açıklamada, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp 2'de 2 ile elemelere iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

ABONE OL
MERSİN (DHA) -

İsrail ve Slovenya'nın ev sahipliğinde organize edilecek olan FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na katılmak için mücadele edecek olan milliler, 7 Kasım Pazar günü İstanbul'da toplanacak. Eleme grubundaki ilk maçını 11 Kasım Perşembe günü TSİ 20.00'de deplasmanda Slovenya ile oynayacak ay yıldızlılar, ikinci maçta 14 Kasım Pazar günü Polonya'yı ağırlayacak. Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma 17.00'de başlayacak.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi forması giyen milli oyuncu Esra Ural Topuz, müsabakalar öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "2023'teki turnuvada yer almak istiyoruz. Son 2 şampiyonada istemediğimiz sonuçlar aldık. Artık bunu terse çevirip başarı elde etmek istiyoruz. Bunun için öncelikle elemeleri geçmemiz lazım. İlk maçımızı Slovenya ile deplasmanda oynayacağız. Daha sonra İzmit'te Polonya'yla oynayacağız. Slovenya maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanacağımızı ve galibiyet serimizin başlayacağını düşünüyorum. Slovenya'yı çok yakından tanıyoruz. EuroLeague ve EuroCup'ta da rakip olarak oynadığımız oyuncular var. Kendi oyunumuzu ve performansımızı sahaya yansıtmamız halinde istediğimiz sonuçları alabiliriz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp 2'de 2 ile elemelere iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini kayıpsız geçmek istiyor
  2. Galatasaray kafilesi Trabzon’da
  3. Bahçeşehir Koleji - Beşiktaş GAİN: 72-82
  4. Fenerbahçe: Takımımızın Yüksekova ile oynadığı karşılaşmada yaşanan olaylar kabul edilemezdir
  5. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürdü
  6. Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı
  7. Mert Hakan Yandaş: Bir an önce de takıma dönüp katkı sağlamak istiyorum
  8. Türk sporunun onur gecesi
  9. Dünya Para Future Turnuvası Türkiye'de ilk kez Yalova'da düzenleniyor
  10. Şekip Mosturoğlu: Umarım Mert Hakan'ın beraat ettiğinin de müjdesini veririz

© Copyright 2026

DHA