Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eyüpspor, Başakşehir maçına hazır

Süper Lig’in 29’uncu haftasında yarın sahasında Başakşehir’i konuk edecek Eyüpspor, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Teknik direktör Arda Turan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, takımın bayramlaşma merasimiyle başladı ve yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı antrenman, 5’e 2 pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, yarın oynanacak maçın son taktik çalışmaları ile noktalandı. Hazırlıklarını tamamlayan eflatun-sarılı ekip, kampa girdi.

EYÜPSPOR’DA 4 EKSİK

Eyüpspor’da 4 futbolcu yarın oynanacak Başakşehir karşılaşmasında görev alamayacak. Caner Erkin, Tayfur Bingöl ve Emre Mor kart cezaları, Taras Stepanenko ise sakatlığı nedeniyle yarın forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlığını atlatan Melih Kabasakal ise kadroda yer alacak.

Diğer Haberler

  1. Anadolu Efes – Zalgiris Kaunas: 92-82
  2. Beşiktaş, Amir Murillo ile sözleşme imzaladı
  3. Türkiye, Slovenya serisine 2-0 galibiyetle başladı
  4. Samsunspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosunu bildirdi
  5. Beşiktaş, Djedje Agbadou transferini KAP’a bildirdi
  6. Can Armando Güner: Galatasaray aşkıyla büyüdüm
  7. Zecorner Kayserispor, Kocaelispor maçının taktiğini çalıştı
  8. Fenerbahçe’nin Avrupa kadrosuna; Kante, Guendouzi, Cherif eklendi
  9. Balıkesirspor'da Serhat uzattı
  10. Altınordu Hamza'yı aldı

© Copyright 2026

DHA