Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eyüpspor, Gilbert Mendy’nin transferini açıkladı

Eyüpspor, Senegal’in FC Guediawaye Kulübü’nden 20 yaşındaki genç savunmacı Gilbert Mendy’yi 4 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Gilbert Mendy için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, “Gilbert, scout ekibimizin neredeyse sıfır maliyetle kulübümüze kazandırdığı önemli bir oyuncu. Potansiyeli yüksek ve uzun vadede hem sahada katkı sağlayacak hem de kulübümüze bonservis bedeli kazandırabilecek bir isim olduğuna inanıyoruz. Bu transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Gilbert Mendy ise, “Eyüpspor’da olduğum için çok mutluyum. Burada kendimi kanıtlamak ve takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe Opet - Çimsa ÇBK Mersin: 73-62
  2. TYF Yelken Ligi 2’nci Ayak Optimist Senior Türkiye Şampiyonası sona erdi
  3. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce’den Noa Lang ve Victor Osimhen açıklaması
  4. A Milli Futbol Takımı’nda Romanya hazırlıkları sürüyor
  5. Aral Şimşir, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım’da yer alamayacak
  6. 13’üncü Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası yarın başlıyor
  7. Galatasaray'da Victor Osimhen ameliyat oldu
  8. Yüksekova Spor sahasında Trabzonspor ile berabere kaldı
  9. Victor Osimhen ameliyat oluyor
  10. Göztepe'de Juan kendini aştı, Jeh ve Luiz sınıfta kaldı

© Copyright 2026

DHA