Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eyüpspor’da Arda Turan Ukrayna yolcusu

2024-2025 sezonunu Süper Lig’e yükselerek tamamlayan Eyüpspor’da önemli bir ayrılık yaşanıyor. Teknik direktör Arda Turan, yeni sezonda görevine Ukrayna’da devam edecek.

ABONE OL
Beyza Betül CİHAN/İSTANBUL,(DHA)

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) edindiği bilgilere göre Arda Turan, Shakhtar Donetsk ile anlaşma sağladı. Genç teknik adam, Ukrayna ekibinden yıllık 2 milyon euro ücret alacak. Eyüpspor ise bu anlaşmadan transfer bedeli elde edecek.

Arda Turan’ın vedasının ardından Eyüpspor’da teknik direktörlük koltuğu için iki isim öne çıkıyor. Yönetim, Selçuk İnan ve Albert Riera üzerinde duruyor. Her iki teknik adamla da görüşmelerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Eyüpspor'un Türk teknik direktör ile devam etmesi daha yüksek ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Diğer Haberler

  1. Volkan Demirel: Uzun süredir burada bu skoru yakalayan takım yoktu
  2. Okan Buruk: Kendimizi affettirmek için hafta sonu önemli bir şansımız var
  3. Grekoromen Güreş Milli Takımı, Avrupa ikincisi oldu
  4. Galatasaray – Natura Dünyası Gençlerbirliği: 0-2
  5. Beşiktaş GAİN - JL Bourg Basket: 60-72
  6. Cengiz Arslan bronz madalya kazandı
  7. Beşiktaş, Corendon Alanyaspor maçına hazır
  8. Murat Fırat’tan gümüş madalya
  9. EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe Opetli basketbolcular, taraftarlarla buluştu
  10. Avrupa Kadınlar Güreş Şampiyonası’nda Türkiye, iki altın ve bir bronz madalya maçına çıkacak

© Copyright 2026

DHA