Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih Karagümrük, Batuhan Şen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

1'inci Lig ekiplerinden Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, 27 yaşındaki file bekçisi Batuhan Şen ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Süper Lig’de bu sezon 30 puan toplayarak küme düşme üzüntüsü yaşayan Fatih Karagümrük, gelecek sezon için kadro çalışmalarına başladı. Kırmızı-siyahlı ekip; 2022-2023 sezonunda takımda forma giyen kaleci Batuhan Şen’i kadrosuna kattı.

Fatih Karagümrük’ten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Galatasaray altyapısından yetişen ve geride bıraktığımız sezon Galatasaray’da oynayan kaleci Batuhan Şen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2022-23 sezonunda da formamızı giyen deneyimli file bekçisi Kocaelispor ve Gaziantep FK’da da görev yaptı. Alt yaş kategorilerde milli formayı da terleten Batuhan Şen’e ailemize yeniden hoş geldin diyor, şampiyonluk yolunda kırmızı siyahlı formamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor – Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından
  2. Samsunspor – Amed Sportif Faaliyetler: 1 – 2
  3. Gaziantep FK – Erzurumspor FK maçının ardından
  4. Yüksel Sarıçiçek, Dünya Güreş Şampiyonası’nda finale yükseldi
  5. Eyüpspor - Kasımpaşa: 0-1
  6. Gaziantep FK – Erzurum FK:1-3
  7. Eyüpspor - Kasımpaşa maçının ardından
  8. Eyüpspor - Kasımpaşa: 0-1
  9. Beşiktaş’ta Ümit Akdağ’ın sağ elinde kırık tespit edildi
  10. Marmaris'te 22 ülkeden 2 bin 400 yüzücü kulaç atıyor

© Copyright 2026

DHA