Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih Kulaksız: Hedefimiz sezonu düşme hattından uzak ve stressiz bir şekilde tamamlamak

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, “Fikstüre baktığımız zaman başı, ortası ve sonu ayrı bir hikaye. Her maç ayrı bir hikaye. Hedefimiz sezonu düşme hattından uzak ve stressiz bir şekilde tamamlamak” dedi.

ABONE OL
Olgucan KALKAN – Efe ALDEMİR / İSTANBUL, (DHA)-

Süper Lig’de 2025-26 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. Kura çekiminin ardından Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin stressiz bir sezon geçirmek olduğunu aktaran Fatih Kulaksız, “2025-26 sezonunun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizim adımıza güzel bir heyecan. Eyüpspor’un Süper Lig arenasında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi önemli kulüplerle rekabet edebiliyor olması çok değerli. Anadolu kulüplerine, şehir takımlarına da çok büyük saygı gösteriyoruz. Onlar da çok önemli kulüpler. Umarım bizim adımıza stressiz bir sezon olur, hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir sezon olur. Fikstüre baktığımız zaman başı, ortası ve sonu ayrı bir hikaye. Her maç ayrı bir hikaye. Hedefimiz sezonu düşme hattından uzak ve stressiz bir şekilde tamamlamak” ifadelerini kullandı.

‘KEREM ÇOK KARİYERLİ VE LİDER BİR OYUNCU’

Kısa süre önce tamamladıkları Kerem Demirbay transferini değerlendiren Fatih Kulaksız, “Kerem çok kariyerli ve lider bir oyuncu. Bizim adımıza çok önemli ve değerli bir transfer. O da çok istekli ve özverili bir şekilde aramıza katılarak çalışmalara başladı. Bize Kerem’in önemli katkılar vereceğini düşünüyorum. Kerem’den ziyade Mujakic, Emir, Talha, Serdar Güler gibi önemli oyuncuları da dahil ettik. 5 transfer gerçekleştik. Teknik heyetle yaptığımız planlamada 6 transferimiz daha olacak. Kadromuzda sözleşmesi biten oyuncularımız olmuştu. Onların yerini doldurmamız gerekiyor. Ayrılan oyuncularımıza vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

‘BAŞARABİLİRSEK LİGİN İKİNCİ YARISINDAKİ MAÇLARIMIZI KENDİ STADYUMUMUZDA OYNAMAK İSTİYORUZ’

Yeni sezonun ikinci devresini yenilenecek olan kendi sahalarında oynamak istediklerini aktaran Fatih Kulaksız, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bakanımızın destekleriyle Eyüpspor’a yakışır bir stadyumu ligin ikinci yarısına veya önümüzdeki sezona yetiştirmek için hummalı bir proje başlattık. Stadımızın projesi hazır. Yakın zamanda tanıtımını yapacağız. Başarabilirsek ligin ikinci yarısındaki maçlarımızı kendi stadyumumuzda oynamak istiyoruz. 8500 kapasiteli, UEFA standartların, 4 tarafı tribünle çevrili kompakt, Eyüpsporlulara yakışır projemizi hayata geçiriyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş Asbaşkanı Kılıç: Beşiktaş’a kimse istikamet çizemedi, çizemez
  2. Ahmet Özköse: Malatya futbolunun ayağa kalkabilmesi için kişisel beklentilerden uzak durulmalı
  3. Burak Yılmaz: Saha içi başarı, saha dışındaki fedakarlığın taktir görmediğini hissediyorum
  4. Nevşehirli sporcular, Zonguldak’tan madalya ile döndü
  5. Türkiye Tenis Ligi finalleri başladı
  6. Hong Kong'da Türk zaferi; Abdüssamet Uğurlu kemeri aldı
  7. Manisa sporunda Gülşah Durbay yası
  8. Beşiktaş'ta Ndidi ve El Bilal Toure, Afrika Kupası'na gidiyor
  9. Galatasaray’da Afrika Kupası Alarmı
  10. Fenerbahçe’de hücum hattından 2 isim Afrika Uluslar Kupası’nda olacak

© Copyright 2025

DHA