Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih Tekke Trabzon'da

Trabzonspor’un eski futbolcusu Fatih Tekke, bordo-mavili kulübün teknik direktörlük görevi için Trabzon'a geldi. 19 yıl sonra Trabzon'a dönen Tekke, "1 saniye bile kaybedecek vaktimiz yok" dedi.

ABONE OL
Selçuk BAŞAR - Nurgül GÜNAYDIN / TRABZON,(DHA)

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in ayrılığının ardından anlaşmaya varılan Fatih Tekke, teknik direktörlük görevine başlaması için kente geldi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Serkan Kılıç ile bugün öğle saatlerinde Trabzon Havalimanı’nda taraftarların sevgi gösterileriyle karşılanan Tekke, "1 saniye bile kaybedecek vaktimiz yok. Hayırlı ramazanlar, taraftarları çok seviyorum. İnşallah bu süreci hep beraber atlatacağız" dedi.

KILIÇ: KAPTANI ALDIK, GELDİK

Başlan Yardımcısı Serkan Kılıç ise "Uzaktan bir transfer yapmadık, Trabzonspor’umuzun kaptanını aldık, geldik" diye konuştu.

Takımın efsaneleri arasında olan 47 yaşındaki Tekke, bugün saat 15.00'teki idmana katılarak ilk mesaisini yapacak. Trabzonspor Kulübü’nden yapılan paylaşımda, “Yuvana hoş geldin Fatih Sultan Tekke” ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haberler

  1. PFDK’dan Caner Erkin’e 5 maç ceza
  2. Silifke Belediyespor - Hesap.com Antalyaspor: 0-1
  3. Anadolu Efes - Real Madrid: 75-81
  4. PFDK cezaları açıklandı
  5. Bahçeşehir Koleji - Neptunas Klaipeda: 85 - 100
  6. Abdullah Kavukcu: Galatasaray düşmanlarına karşı tek başımıza mücadele vereceğiz
  7. 2026 FIFA Dünya Kupası kura çekimi yarın yapılacak
  8. Euroleague’de Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı ertelendi
  9. Altay Başkanı Sinan Kanlı’dan görevi bırakma kararı
  10. Galatasaray, Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

© Copyright 2025

DHA