Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe Beko, Final-Four için Fransa'da sahaya çıkıyor

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague Play-Off Çeyrek Final 5'inci maçında yarın deplasmanda Fransa'nın Monaco ekibine konuk olacak. Salle Gaston Medecin'nde oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi; Fernando Rocha, Carlos Peruga ve Emilio Perez üçlüsünü yönetecek.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Fenerbahçe Beko, 5 yıllık aranın ardından adını Final-Four'a yazdırmak istiyor. Play-Off çeyrek finalinde Monaco ile eşleşen sarı-lacivertliler, deplasmanda oynanan ilk maçta rakibini uzatmaya giden maçta 95-91 yenmişti. Fenerbahçe, deplasmanda oynanan ikinci karşılaşmada ise 93-88'lik skorla sahadan mağlup ayrılmasına rağmen saha avantajını eline geçirmişti. İstanbul'da oynanan serinin üçüncü maçında rakibini 89-78 mağlup eden Fenerbahçe, adını Final-Four'a yazdırmak için çıktığı maçta rakibine 65-62 mağlup olmuş ve seri 5'inci maça taşınmıştı.

5 YILLIK FİNAL-FOUR HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz yıllarda EuroLeague'de önemli işlere imza atan Fenerbahçe, Final-Four hasretini de sonlandırmak istiyor. Sarı-lacivertliler, son olarak 2018-19 sezonunda Final-Four'da mücadele etmiş ancak organizasyonu dördüncü sırada tamamlamıştı. 2019-20 sezonunda koronavirüs pandemisi nedeniyle sezon tamamlanamazken, 2020-21 sezonunda ise çeyrek finalde CSKA Moskova'ya elenmişti. 2021-22'de Play-Off'lara kalamayan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon ise çeyrek finalde Olympiakos'a elenmişti. Sarı-lacivertliler, Monaco'yu deplasmanda bir kez daha mağlup ederek adını Final-Four'a yazdırmak için mücadele edecek.

3 EŞLEŞMEDE SERİLER 5'İNCİ MAÇTA

Öte yandan Play-Off çeyrek finalinde 3 eşleşmede seriler 5'inci maça taşındı. Daha önce Real Madrid adını Final-Four'a yazdıran ilk takım olurken, bugün oynanacak Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv karşılaşmasının ardından da ikinci takım belli olacak. Yarın Monaco - Fenerbahçe Beko maçının yanı sıra Barcelona - Olympiakos mücadelesi de olacak.

Karşılaşmalarını kazanan takımlar, 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da düzenlenecek Dörtlü Final'e adını yazdıracak.

Diğer Haberler

  1. Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 11'ler belli oldu
  2. Boğaz’da 19 Mayıs coşkusu: İDO Sailing Cup yarışı start aldı
  3. Ayağı alçıda derbiyi izlemeye geldi
  4. Fenerbahçe formalı taraftara Florya'da tepki
  5. Galatasaraylı taraftarlar, derbi saatini Florya'da coşkuyla bekliyor
  6. Fenerbahçe taraftarları, derbi için yola çıktı
  7. Trabzonspor’da Avrupa sevinci
  8. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Diğer maçlara bakmaksızın kendi işimizi kendimiz halledelim
  9. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var
  10. Başakşehir FK – Trabzonspor maçının ardından

© Copyright 2024

DHA