Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı için Polonya'da

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci ön eleme turu ilk mücadelesinde yarın Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak Fenerbahçe, Polonya’ya geldi.

ABONE OL
Mustafa AKIN / LODZ (Polonya), (DHA) –

 

Sabah saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde hazırlıklarını tamamlayan ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçakla Polonya’ya hareket eden Fenerbahçe kafilesi, TSİ 15.30 civarında Lodz Havalimanı’na indi.

Sarı-lacivertli ekibi havalimanında bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı. Fenerbahçe kafilesi, daha sonra kendilerini bekleyen otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.

Öte yandan sarı-lacivertlilerin havalimanındaki pasaport işlemleri uzun sürdü. TSİ 15.30 civarında havalimanına inen sarı-lacivertliler, parmak izi ve pasaport işlemleri sebebiyle yaklaşık 1 saat gecikmeli alandan ayrılabildi. 

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus ve bir futbolcu TSİ 19.30'da karşılaşmanın oynanacağı Miejski Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında açıklamalarda bulunacak.

 

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü
  2. Ampute Futbol Ligi’ne isim sponsoru desteği
  3. Beşiktaş'tan deprem bölgesi Hatay'da 'Bu Forma Benden Sana Kardeşim Kampanyası'
  4. Galatasaray’ın eski kalecisi İsmail Çipe’nin babası hayatını kaybetti
  5. Göztepe CEO’su Kerem Ertan gündemi değerlendirdi
  6. Samsunspor, Mainz 05 deplasmanına 5 eksikle çıkacak
  7. Fenerbahçe Beko – Panathinaikos: 77-81
  8. Efeler Ligi’nde 11'inci hafta tamamlandı
  9. Galatasaray, RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı
  10. RAMS Başakşehir FK, Türkiye Kupası'nda Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı

© Copyright 2025

DHA