Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe, Nordsjaelland maçına hazır

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında yarın sahasında Nordsjaelland'i konuk edecek Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRDI - Sezer AFŞAR / İSTANBUL, (DHA)-

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından 3 grup halinde pas çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma yapıldığı öğrenildi.

FERDİ, EMRE VE BARTUĞ DÜZ KOŞU YAPTI

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Cengiz Ünder ve UEFA listesinde yer almayan Luan Peres ile Lincoln Henrique antrenmanda yer almadı. Sakatlıklarını atlatan Emre Mor ve Bartuğ Elmaz takımdan ayrı düz koşu yaparken, Ferdi Kadıoğlu da dinlendirme amaçlı olarak düz koşu gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında yarın saat 19.45'te Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı konuk edecek.

Diğer Haberler

  1. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  2. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken
  3. Fuat Göktaş: Amacımız Türk futboluna kalite getirmek
  4. Türkiye Kupası’nda grup eşleşmeleri belli oldu
  5. Fenerbahçe, Rams Başakşehir FK maçına hazır
  6. Göztepe ve Manisa FK'dan 4 futbolcu gözaltında
  7. TEXACO Team AMS, Türkiye pistlerindeki tüm şampiyonlukları kazandı
  8. Umut Camkıran, 17 maçta 17 nakavtlı Hırvat boksör Pesut’a karşı ringe çıkacak
  9. Karşıyaka'da potaya transfer yasağı geldi
  10. PFDK’dan Caner Erkin’e 5 maç ceza

© Copyright 2025

DHA