Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe, stattan sonra salonu da Türk bayraklarıyla süsledi

Fenerbahçe, EuroLeague’in 24’üncü haftasında İspanya temsilcisi Kosner Baskonia Vitoria-Gasteiz’i konuk edeceği karşılaşma öncesinde salonu Türk bayraklarıyla süsledi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

EuroLeague’in 25’inci haftasında Fenerbahçe Beko, evinde İspanya temsilcisi Kosner Baskonia Vitoria-Gasteiz ile karşılaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma öncesinde tribünlerdeki tüm koltuklara Türk bayrakları yerleştirildi. Salon genelinde kırmızı-beyaz bir görüntü oluşurken, LED panolar ve skorbord ekranlarında da Türk bayrağı görselleri yer aldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi’nde Aston Villa ile oynanan karşılaşmada da kendilerine dağıtılan Türk bayraklarıyla tribünlerde yer almış, görsel bir şölen oluşturmuştu.

Diğer Haberler

  1. Göztepe Avrupa'ya daha da yakın
  2. FIFA’dan Gençlerbirliği, Gaziantep FK ve MKE Ankaragücü’ne transfer yasağı
  3. Conor Morgan: Play-offlara böyle güzel bir galibiyetle başladığımız için mutluyuz
  4. Yiğit Arslan: Beşiktaş olarak iyi bir performans gösterdik
  5. Natura Dünyası Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının ardından
  6. Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda finale yükseldi
  7. Sude Yaren Uzunçavdar, Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı
  8. Fenerbahçe Beko- Beşiktaş GAİN: 72-85
  9. Fenerbahçe’de başkan Saran ve yöneticiler, A takımla yemekte bir araya geldi
  10. Hamza Yerlikaya: Almanya'da takım halinde Avrupa şampiyonu olacağız

© Copyright 2026

DHA