Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe, stattan sonra salonu da Türk bayraklarıyla süsledi

Fenerbahçe, EuroLeague’in 24’üncü haftasında İspanya temsilcisi Kosner Baskonia Vitoria-Gasteiz’i konuk edeceği karşılaşma öncesinde salonu Türk bayraklarıyla süsledi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

EuroLeague’in 25’inci haftasında Fenerbahçe Beko, evinde İspanya temsilcisi Kosner Baskonia Vitoria-Gasteiz ile karşılaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma öncesinde tribünlerdeki tüm koltuklara Türk bayrakları yerleştirildi. Salon genelinde kırmızı-beyaz bir görüntü oluşurken, LED panolar ve skorbord ekranlarında da Türk bayrağı görselleri yer aldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi’nde Aston Villa ile oynanan karşılaşmada da kendilerine dağıtılan Türk bayraklarıyla tribünlerde yer almış, görsel bir şölen oluşturmuştu.

Diğer Haberler

  1. 100’üncü Gazi Koşusu’nda bayram havası
  2. A Milli Erkek Basketbol Takımı için medya günü düzenlendi
  3. Göztepe'de yabancı bolluğu
  4. At yarışlarının asırlık efsanesi Gazi Koşusu 'Dalya' diyor
  5. Bursaspor, Lincoln Henrique ile Lewis Baker'ı kadrosuna kattı
  6. Filenin Efeleri, Arjantin’i 2-0’dan dönerek 3-2 mağlup etti
  7. Türkiye U17 Basketbol Milli Takımı, Yeni Zelanda’yı mağlup etti
  8. Tahkim Kurulu, Mert Hakan Yandaş dosyasında incelemeyi sürdürüyor
  9. Bursaspor sahaya indi, Mustafa Er yol haritasını çizdi
  10. RAMS Başakşehir FK, yeni sezon hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü

© Copyright 2026

DHA