Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe'de Batshuayi takımla çalışmalara başladı

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında 29 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki antrenman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile başladı. Ardından sahaya geçen oyuncular; koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleri sonrasında pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

BATSHUAYİ TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Sarı-lacivertlilerde, Sevilla maçında yaşadığı sakatlık sonrası bir süre formasından uzak kalan Michy Batshuayi takımla birlikte antrenmanlara başladı.  Öte yandan Miha Zajc, Gustavo Henrique ve Attila Szalai ise bireysel olarak çalıştı. Lincoln Henrique'nin ise tedavisine devam edildi.

 

Diğer Haberler

  1. Samsunspor Başkanı Yıldırım: Bizim puanımız çalındı
  2. Leroy Sane: Oyun içerisindeyken eli görmedim, bana değil gibi göründü
  3. Okan Buruk: Hakem orada penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi
  4. Gençlerbirliği’nde Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin başkanlık için yarışacak
  5. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  6. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti
  7. 2026 Dünya Kupası gruplarında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu
  8. Galatasaray - Samsunspor: 3-2
  9. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  10. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar

© Copyright 2025

DHA