Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi hazırlıkları sürüyor

Süper Lig’in 28’inci haftasında 5 Nisan Pazar günü saat 20.00’de sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki idman salonda yapılan core hareketleriyle başladı. Ardından ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle süren idmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmaların ardından sona erdi.

MİLLİ FUTBOLCULAR TAKIMA DÖNDÜ

Sarı-lacivertli ekipte, A Milli Takım’da forma giyen oyuncular bugün takıma dahil oldu. Milli maçta ilk 11’de görev alan oyuncular günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi. Slovakya Milli Takımı’na giden Milan Skriniar ise antrenmanın tamamında yer aldı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Levent Mercan da antrenmanın bir bölümünde takımla çalışmalara katıldı. Edson Alvarez ise bireysel olarak çalıştı.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Diğer Haberler

  1. Antalya’ya giden A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda Onuralp kadrodan çıkarıldı
  2. Fenerbahçe Beko’da Khem Birch ve Devon Hall ile yollar ayrıldı
  3. Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi, Gençlerbirliği’ne sağlık sponsoru oldu
  4. Fransa - Irak: 3-0
  5. Futbolda lisanslı kulüp sayısı 29'a yükseldi
  6. Arjantin 2’de 2 yaptı, Messi rekor kırdı
  7. A Milli Erkek Basketbol Takımı, Bosna Hersek ve İsviçre maçı hazırlıklarına başladı
  8. Dirk Kuyt, Fenerbahçe için İstanbul'da
  9. Süper Lig'de 2026-2027 sezonu harcama limitleri belli oldu
  10. Türkiye - ABD maçına Cezayirli hakem

© Copyright 2026

DHA