Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçeli N'Golo Kante ve Levent Mercan imza gününde taraftarlarla buluştu

Fenerbahçeli futbolcular N'Golo Kante ve Levent Mercan, Fenerium’un düzenlediği imza gününde taraftarlarla buluştu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli oyuncular; Matteo Guendouzi, Dorgeles Nene ve Sidiki Cherif’i taraftarlarla bir araya getiren Fenerium, bugün de N'Golo Kante ve Levent Mercan’ın katılımlarıyla imza gününe ev sahipliği yaptı.

Maraton Fenerium Mağazası’nda düzenlenen organizasyona, sabah saatlerinden itibaren sıraya giren taraftarlar uzun kuyruklar oluşturarak yoğun ilgi gösterdi.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcuları bu özel organizasyonda taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

Fenerium’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkan Orakçıoğlu ile Fenerium’dan Sorumlu Fenerbahçe Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Öncel de taraftarlara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti ve imza günlerinin ve farklı organizasyonların devam edeceğini belirtti.

Diğer Haberler

  1. Spor camiasından Kurban Bayramı mesajları
  2. Trabzonspor ve Konyaspor, PFDK'ya sevk edildi
  3. ABD Milli Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası kadrosu açıklandı
  4. Fenerbahçe, Atina’daki organizasyon aksaklıkları için EuroLeague’e resmi başvuru yaptı
  5. Beşiktaş GAİN - Galatasaray MCT Technic:108-83
  6. Bahçeşehir Koleji - Trabzonspor: 91-65
  7. A Milli Futbol Takımı, dayanıklılık testinden geçti
  8. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan bayram mesajı
  9. İzmir'de teknik direktör Celal Bölgen vefat etti
  10. Muğlalı yüzücü Devrim Defne Bilge Türkiye Şampiyonu oldu

© Copyright 2026

DHA